Tömeges felmondás a Buckingham-palotában: II. Erzsébetet otthagyta a teljes konyhai személyzet

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő felmondás konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész Buckingham-palotában hatalmas a zűrzavar, ugyanis szinte az összes konyhai dolgozó felmondott: rengeteget dolgoztak plusz fizetség nélkül, és úgy döntöttek, nem éri meg. Nehéz lesz őket pótolni.

Teljes a káosz a Buckingham-palotában, ugyanis II. Erzsébet szinte teljes konyhai személyzete felmondott. A dolgozók a teljesíthetetlen igények, a rengeteg munka és kevés szabadidő miatt úgy döntöttek, hogy nem éri már meg a királynőt szolgálniuk. A források szerint hatalmas a zűrzavar a palotában, és a helyzet egyre csak rosszabb lesz.

II. Erzsébetet otthagyta a konyhai személyzete Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

Legalább 14 séf és egyéb konyhai dolgozók hagyták ott a királynőt. Azt mondták, hogy frusztráltak, ráadásul több rezidencián is dolgozniuk kellett külön fizetség nélkül.

Senkinek nincs szabadideje, nem látják a családjukat.

mondta

Vajon mi kerül Erzsébet királynő asztalára?

Most valószínűleg semmi, de amíg volt személyzete, addig ilyen ételeket kéretett magának II. Erzsébet. Darren McGrady több évtizedig állt a brit királyi család szolgálatában, mint szakács, így ő nagyon jól ismeri a királynő ízlését. Ezeket eszi Erzsébet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.