Szakított a Vámpírnaplók két sztárja: Paul Wesley és Phoebe Tonkin

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Matthew Stockman -
Phoebe Tonkin Vámpírnaplók Paul Wesley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vámpírnaplók szexi színésze, Paul Wesley újra szingli. A sztár négy és fél éven át volt együtt kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal, de már nincsenek együtt.

A Vámpírnaplók két sztárja 2013-ban jött össze, de sosem volt teljesen felhőtlen a kapcsolatuk. Paul Wesley és Phoebe Tonkin egyszer már szakítottak, és úgy tűnt, ott tényleg vége a viszonyuknak, de jó barátok maradtak és végül újra egymásra találtak. Ám a hírek szerint most végleg szakítottak.

Paul Wesley és Phoebe Tonkin már nincsenek együtt Forrás: AFP/2015 Getty Images/Matthew Stockman

A szemfüles rajongók vették észre először, hogy valami nincs rendben a pár háza táján, ugyanis nem követik már egymást Instagramon, ez pedig a mai modern világban egy elég határozott jelzés, mivel a közös fotóknak sincs nyoma. A források szerint négy és fél év után valóban véget ért a kapcsolatuk, és nincs esély a békülésre - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.