Som Lajost 70 évesen érte a halál, de már hosszú ideje kórházban kezelték. Arról egyelőre még nem adtak hírt, mikor lesz a végső búcsúja, de egy közeli ismerőse szerint nincs is pénz a temetésére. 

Som Lajos csupán 70 évesen távozott az élők sorából, de előtte hosszú ideje kórházban ápolták már a zenészt, aki állítólag a keringésének leállása miatt távozott végleg. Arról egyelőre nem adtak hírt, mikor lesz a temetése, de egy közeli barátja azt állítja, nincs is rá pénz. A zenész rajongóit kéri, hogy segítsenek. 

Nincs pénz Som Lajos temetésére?Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„Ha tényleg ennyire szerettétek Som Lajost, és tényleg ilyen jó barátai voltatok, mint ahogy itt több százan leírják, hogy együtt mulattunk, meg én voltam a legigazabb barátja stb., akkor most támogassátok a feleségét, mert nagyon nehéz körülmények között van. Neki nagy probléma lesz a teremtés megszervezése, kifizetése. Én tudom azt, hogy a család soha nem támogatta. Ez a hölgy, aki az utóbbi időkben, az elmúlt 6-7 évben volt vele ez a legcsodálatosabb ember, Én annyira tisztelem, hogy el sem tudom mondani. Hogy ő mit állt ki: mindennap ott volt a kórházban több órán keresztül. Lajost megmosdatta, felültette az ágyba, kivitte a levegőre amennyire mozgóképes volt. Közben Lajos lakását rendben tartotta, a Lajost is renden tartotta. Arra kérlek titeket, ha tényleg akartok, akkor most segítsetek neki. Nagy köszönettel venném" - mondta Facebook-oldalán közzétett videóban Tasnádi Péter.