Megható sorokkal emlékezik Karda Bea Som Lajosra

Forrás: Life.hu, MTI/Szigetváry Zsolt -
Karda Bea gyász vallomás Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben megható sorokat ír volt férjéről, Som Lajosról. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Karda Beára igencsak megharagudott a közvélemény, mikor Aradszky László temetése alatt adott interjút, miközben a szervezők külön megkértek mindenkit, hogy a médiával csak a szertartás után foglalkozzanak.

A 67 éves énekesnő azonban megmagyarázta, miért történt így a dolog, tiszta vizet öntött a pohárba. És ha ez nem lenne elég, sajnos van egy másik haláleset is, ami még jobban érinti Beát, hiszen október 30-án hunyt el a volt férje is, Som Lajos.

Megható sorokkal emlékezik Karda Bea Som Lajosra Forrás: Life.hu, MTI/Szigetváry Zsolt

A énekesnő ezzel kapcsolatban tett közzé posztot az oldalán:

"Drága barátaim, sajtó és médiamunkások! Különösen nehéz most a szívem, hiszen ma Mindenszentek ünnepe van és sajnos ismét egyel több olyan lélek van már odaát, akiért gyertyát fogok gyújtani.

Mint tudjátok, Som Lajos, ha nem is váratlanul, de hétfőn visszaadta lelkét a teremtőnek. Lajosnak 16 éven át voltam hű társa és persze az idők végezetéig lesz apja a lányunknak. Viharos volt a kapcsolatunk és az ő élete még viharosabb, de mégis tőle kaptam a legszebb ajándékot, amit egy nő csak kívánhat, az anyaságot. Ezért hálával tartozom neki. Kérlek titeket, hogy emlékezettek rá úgy, ahogyan ereje teljében létezett, hiszen tudjátok, ő volt maga a rock & roll a szó minden értelmében.
Bár sok éve elváltunk, mégis úgy érzem az itt maradóknak most szükségük van rám"

Nick Washington brutálisan megerőszakolt egy nőt http://www.life.hu/sztarok/20171102-nemi-eroszakot-kovetett-el-nick-washington.htmlDöbbentes hírek kerültek napvilágra a fiatal kosarasról. Nick Washingtonra valószínűleg ezek után börtön vár. TV + SztárokOrigoDustin Hoffmant szexuális zaklatással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szexualis-zaklatassal-vadoljak-dustin-hoffmant.htmlDusstin Hoffmant Anna Graham Hunter írónő vádolja szexuális zaklatással. Az akkor 17 éves lányt a színész többször fogdosta, és illetlen, szexuális beszélgetést folytatott vele. Hiába jelentette vezetőjének az esetet az akkor fiatal lány, azt a választ kapta, hogy áldozza fel az értékrendje néhány pontját a produkció érdekében. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Gáspár Lacinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-autobalesete-volt-gaspar-lacinak-a-het-elejen.htmlLaci Marcus Miller koncertjén volt a hét elején, a koncert után pedig sofőrszolgálatot hívott. Az ütközés a szórakozóhelyről való hazaúton történt, belehajtottak a kocsijába. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzínházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSorozatpárok, akik a való életben is szerelmesek lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-sorozatparok-akik-a-valo-eletben-egymasba-habarodtak.htmlBizony léteznek olyan szerelmek, amelyek először a filmvásznon történtek meg, de aztán életre keltek a való életben is. TV + Sztárok--Magát markolássza VV Krisztián: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-magat-markolassza-vv-krisztian-foto.htmlRégen hallottunk már VV Krisztiánról, ám ezúttal ismét maradandót alkotott...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.