A fiú kicsi kora óta furcsa dolgokat állít. Nem tudni honnan szedi ezeket, hiszen senki sem beszélt körülötte a Marsról és ufókról. Ő mégis szentül hiszi, hogy közülük való. 

A 20 éves Boriska Kipriyanovich állítja, előző életében a Marson élt, és pontos emlékképei is vannak az ott töltött időről. Akkor került először a figyelem központjába, mikor a Boriska: Indigo Boy from Mars című dokumentumfilmben részletesen mesélt az élményeiről. 

A fiú szülei szerint Boriska igazat mondForrás: Youtube

Boriska már kicsi korában is ezzel a témával foglalkozott, pedig körülötte senki sem beszélt neki más bolygókról vagy ufókról. Ő mégis biztosan állítja, hogy a Marson lakott. Elmondása szerint egy olyan részen, amely előszőr háború, majd később nukleáris katasztrófa által sújtott terület lett. Elárulta, hogy a marslakók széndioxidot szívnak be lélegzéskor, és még sok minden mást is. 

Azt is elmesélte, hogy pilóta volt, aki a Földre utazott 1996-ban, majd újjá született. Állítólag kicsi kora óta jóval magasabb az intelligenciaszintje a társaiénál. 18 hónaposan már beszélni, írni és olvasni is tudott - írta meg a Mirror

Állítják, hamarosan újra itt a világvége
Újabb teória látott napvilágot a Föld kipusztulásával kapcsolatban. A friss előrejelzések szerint október 15-én kezdődik a Föld utolsó, 7 éves periódusa. Olvass tovább itt...