Áldozatok meséltek: 91 éves magyar származású gróf molesztálta alkalmazotta

Forrás: Shutterstock -
terror takarítás molesztálás gróf házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar száramzású, Nyugat-Euróbában élő gróf, magyar alkalmazottakat keresett rezidenciájára. A házimunkáért, főzésért, takrításért körülbelül 300 ezer forintos fizetést kínált. Az álom azonban rémálommá vált - áldozatok vallottak.

"A tulajdonosról annyi derült ki, hogy egy idős, 91 éves úr, aki 1956 óta kint él. Autóbuszra szálltam, majd boldogan kopogtattam a kastély ajtaján. Pár napig nem is volt különösebb gond. Aztán jött a hideg zuhany. Egy délután a gróf úr a kertben mellém lépett, és a szexuális szokásaimról kezdett kérdezgetni. Ezután konkrét célzást tett rá, hogy a kedvére tehetnék. Visszautasítottam. Onnantól pokollá tette minden percemet. Ordított velem, ennem csak akkor volt szabad, amikor a gróf úr is táplálkozott. Szerettem volna eljönni, de azt mondta, a pénzem csak akkor adja oda, ha kiszolgálom az időmet" - mondta a Blikknek a 62 éves Lívia, aki azért osztotta meg történetét a nyilvánossággal, hogy figyelmeztetés legyen ez minden olyan nőnek, aki jelentkezne valamilyen hasonló csábító ajánlatra.

Egy másik nő ugyanennél a férfinál hasonló körlményekről számolt be: "A rabszolgasors semmi ahhoz képest, amit átéltem a kastélyban! Az embertelen mennyiségű munka mellett rendszeresen fogdosott. Tilos volt a birtokot elhagyni. Azóta több nővel is beszéltem, akik nála dolgoztak, és mindenkivel ugyanez történt."

A férfi természetesen mindent tagad: "Több kitüntetéssel rendelkezem, számos alkalommal lovagi címmel tüntettek ki. Több száz éves nemesi múltra tekint vissza a családom. Ezek az asszonyok idejönnek, és azt hiszik, nyaralásra érkeztek. A háztartási gépekhez nem értenek: a szidolozást vagy parkettapasztázást hírből sem ismerik. Egy ilyen kastély házvezetőnőjének lenni speciális dolog, ők idáig csak a kis panellakásukat takarították. Soha nem ettek még bárányt, inkább hálásnak kellene lenniük nekem. Az pedig szemenszedett hazugság, hogy én molesztáltam vagy bántottam volna őket" - mondta a lapnak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.