Gáspár Győző: "Háborút fogok indítani"

TV2 Mokka adótartozás Gáspár Győző NAV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási adótartozása miatt végrehajtást indított a NAV Gáspár Győző ellen. Mivel a háza lányának, Evelinnek a nevén van, nagy értékű bútorait árverezheztik el december 7-én, egy nyilvános árverés keretében. Győzike Skype-on nyilatkozott a Mokkának.

A showman elmondta, hogy rettenetesen felháborítja, hogy a Kúria döntése előtt ki akar szállni hozzá a NAV, és le akarja foglalni az értékeit.

"Az emberi részét szeretném elmondani, mint egy családapa. Hogy ülök otthon, főzöm a gyerekeknek a reggelit, és jön a NAV és elviszi a csészémet, elviszi a mikrosütőmet, meg elveszi alólam a széket? Mi van?! Nem értem! Nem értem, hogy mi van! Nem értem azt, hogy jogerős ítélet előtt, még a Kúria nem hozta meg a döntést, és jönnek foglalni. Ez olyan mint a népmese!" - nyilatkozta magából kikelve Győzike.


A showman elmondta, hogy áprilisban adták be a Kúriához a felülbírálási kérelmet, és még nem született ítélet. Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy elviszik Gáspárék berendezési tárgyait. Ha a NAV által felsorolt tárgyakat Győző december 7-e előtt beszállítja hozzájuk, akkor nem kell pluszban kifizetnie a szállítási költséget, a fuvardíjat és a munkaerőt.

Győzik azt tervezi, hogy megvárja a jogerős ítéletet, és ha a Kúri úgy dönt, hogy bűnös, akkor beleegyezik, hogy elvigyék az ingóságait. Ha pedig úgy döntenek, hogy Gáspár Győző nem bűnös, akkor háborút indít, mert lelkileg tönkretették az egész családját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.