Óriási adótartozása miatt végrehajtást indított a NAV Gáspár Győző ellen. Mivel a háza lányának, Evelinnek a nevén van, nagy értékű bútorait árverezheztik el december 7-én, egy nyilvános árverés keretében. Győzike Skype-on nyilatkozott a Mokkának.

A showman elmondta, hogy rettenetesen felháborítja, hogy a Kúria döntése előtt ki akar szállni hozzá a NAV, és le akarja foglalni az értékeit.

"Az emberi részét szeretném elmondani, mint egy családapa. Hogy ülök otthon, főzöm a gyerekeknek a reggelit, és jön a NAV és elviszi a csészémet, elviszi a mikrosütőmet, meg elveszi alólam a széket? Mi van?! Nem értem! Nem értem, hogy mi van! Nem értem azt, hogy jogerős ítélet előtt, még a Kúria nem hozta meg a döntést, és jönnek foglalni. Ez olyan mint a népmese!" - nyilatkozta magából kikelve Győzike.


A showman elmondta, hogy áprilisban adták be a Kúriához a felülbírálási kérelmet, és még nem született ítélet. Ennek ellenére úgy döntöttek, hogy elviszik Gáspárék berendezési tárgyait. Ha a NAV által felsorolt tárgyakat Győző december 7-e előtt beszállítja hozzájuk, akkor nem kell pluszban kifizetnie a szállítási költséget, a fuvardíjat és a munkaerőt.

Győzik azt tervezi, hogy megvárja a jogerős ítéletet, és ha a Kúri úgy dönt, hogy bűnös, akkor beleegyezik, hogy elvigyék az ingóságait. Ha pedig úgy döntenek, hogy Gáspár Győző nem bűnös, akkor háborút indít, mert lelkileg tönkretették az egész családját.