Marót Viki a gondolat és a hit teremtő erejéről mesélt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a benne élő hit segített feldolgozni Flipper Öcsi elvesztését is. 

Ahogy azt már megírtuk, 9 évvel ezelőtt hunyt el Flipper Öcsi, a hazai zenei élet egyik híres és sikeres énekese. A hosszantartó gyász és a fájdalmas búcsúzás után a húga, Marót Viki őszintén mesélt a bátyjáról. 

Viki szerint Flipper Öcsi az utolsó hetekben már feladta a küzdelmet, és látni lehetett rajta, hogy inkább már nem szeretne élni. Az énekesnő pedig úgy gondolja, hogy a születés és a halál is egy döntés, amit nehezen, de el kell tudni fogadni. 

"Az út nem az ajtón túl kezdődik... Hanem éppen ott, ahol állsz. A lábad alatt." Csitáry-Hock Tamás

marot viki (@mancika83) által megosztott bejegyzés,

Egy friss interjúban nemrég azt mesélte, hogy mostanra már sikerült ezt a gondolatiságot elfogadnia, de abban teljesen biztos, hogy a benne élő hit nagyon sokat segített abban, hogy eljusson ebbe az állapotba. 

Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"
A Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnőjének kevés ideje jut arra, hogy kikapcsolódjon és sportoljon, ezért nagy örömmel jött, amikor meginvitáltuk egy jógaórára, ahol a hit kérdéséről is beszélgettünk.