Marót Viki a hit erejével dolgozta fel Flipper Öcsi halálát

elvesztés halál hit Flipper Öcsi Marót Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marót Viki a gondolat és a hit teremtő erejéről mesélt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a benne élő hit segített feldolgozni Flipper Öcsi elvesztését is. 

Ahogy azt már megírtuk, 9 évvel ezelőtt hunyt el Flipper Öcsi, a hazai zenei élet egyik híres és sikeres énekese. A hosszantartó gyász és a fájdalmas búcsúzás után a húga, Marót Viki őszintén mesélt a bátyjáról.

Viki szerint Flipper Öcsi az utolsó hetekben már feladta a küzdelmet, és látni lehetett rajta, hogy inkább már nem szeretne élni. Az énekesnő pedig úgy gondolja, hogy a születés és a halál is egy döntés, amit nehezen, de el kell tudni fogadni.

"Az út nem az ajtón túl kezdődik... Hanem éppen ott, ahol állsz. A lábad alatt." Csitáry-Hock Tamás

marot viki (@mancika83) által megosztott bejegyzés,

Egy friss interjúban nemrég azt mesélte, hogy mostanra már sikerült ezt a gondolatiságot elfogadnia, de abban teljesen biztos, hogy a benne élő hit nagyon sokat segített abban, hogy eljusson ebbe az állapotba.

Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"

A Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnőjének kevés ideje jut arra, hogy kikapcsolódjon és sportoljon, ezért nagy örömmel jött, amikor meginvitáltuk egy jógaórára, ahol a hit kérdéséről is beszélgettünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.