Öngyilkos lett egy tinilány, Karina Saifer Oliveira

halál tinilány Karina Saifer Oliveira öngyilkosság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány nem bírta feldolgozni azt a rengeteg bántalamzást, amit elszenvedett a környezetétől, ezért inkább végzett magával. 

A 15 éves Karina Saifer Oliveira egy teljesen átlagos tinilánynak tűnt, akiről a családja egy pillanatig sem gondolta, hogy öngyilkosságon törné a fejét. Ezért is rökönyödött meg annyira az édesanyja, mikor megtalálta otthon a gyermeke holttestét, hiszen nem voltak arra utaló jelek, hogy komoly baj lett volna Karinával.

Persze "szokásos" tinikori dolgai voltak: például kiegyenesíttette a haját, mert az iskolában csúfolták a származásából eredő göndör fürtjeit. Volt egy 17 éves barátja is, akivel már egy éve együtt voltak, de nem volt felhőtlen a viszonyuk.

Forrás: Facebook

Aztán szárnyra kelt egy hír, miszerint a fiúja terjeszteni kezdte a Karináról készült intim fotóit, hogy büszkélkedhessen a felvételekkel. A sztori pedig hamar elterjedt, még több pletykát és bántó megjegyzést szerezve ezzel Karinának. Azt még nem tudni, hogy ezek a képek valóban léteztek-e, és valóban terjesztve lettek-e, ezzel kapcsolatban még tart a nyomozás.

Ám azt senki nem tudta, hogy a sérelmeket olyan mélynek élte meg, hogy inkább végzett magával, hogy szabadulhasson tőlük. - írta meg a BuzzFeed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.