Az egyik napilap arról ír, hogy megtalálták az eltűnt VV Fannit. 

 

 

 

 

 

A Bors arról ír, hogy elérték telefonon az eltűnt személyként számon tartott VV Fannit. Úgy tudják, a lány jelenleg Hessen tartományban, Rüsselsheimben tartózkodik.

"A beszélgetésről készült hangfelvételt megmutattuk az édesanyjának, aki először azt mondta, hogy nem az ő lánya szólt bele a vonal túlsó végéről, de miután egy másik felvétellel összehasonlítottuk, bebizonyosodott, hogy a két hang egy személyt takar" - írja a napilap. 

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

 

"Fanni általában el szokta nyújtani a szavakat. Nem mondom biztosra, hogy nem az ő hangja, lehet, csak át akarom verni magam. Az egész család ki van borulva. Nem láttam még ekkora nagydarab embert sírni, mint tegnap este a férjemet. Nagyon hiányzik a lányunk. Pont ma van egy hete, hogy beszéltem vele, azóta semmit nem tudok róla. Az a furcsa, hogy ha önszántából ment volna el, biztos rábízta volna valakire a kiskutyáit. Az állatok most az exénél vannak, Renátónál. Fanni idén nyáron gyökeresen megváltozott. Azelőtt mindig beszámolt, hol és kivel van, de aztán belépett az életébe egy idegen nő. Attól kezdve rejtélyes lett, mindig sablon dumákkal állt elő. Ismerem őt, nem csinált volna ilyet, ha rajta múlna" - mondta Fanni anyja.

Fanni édesanyja tegnap este kapott egy rejtélyes telefonhívást. Egy idős rekedtes női hang szólt bele, és azt mondta, a Bors munkatársa. Szerette volna megtudni, hogy hol van jelenleg az édesanya, és kik vannak körülötte. A lap szerkesztőségéből viszont senki nem tárcsázta azt a telefonszámot.