Keresztes Ildikó kizavarta a közös öltözőből Tóth Gabit: videó!

Tóth Gabi Sztárban sztár +1 kicsi gyakorlás Keresztes Ildikó élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ildikó izgatottan gyakorolt az öltözőben, és még Tóth Gabit is kizavarta a közös helyiségből. 

Elstartolt a Sztárban sztár + 1 kicsi új évada, ami bizonyára rengeteg fantasztikus produkciót és még több izglamat hoz majd a nézőknek. Már az első adásban is érzékelni lehetett a komoly munkát és a precizitást, amivel a játékosok hozzáálltak a feladatukhoz.

Keresztes Ildikó például annyira igyekezett, hogy még az öltözőben is a produkcióját gyakorolta. Még Tóth Gabit is kizavarta az öltözőből, pedig a fiatal kolléganőnek is az a helyiség volt az öltözője. Az esetről Tóth Vera számolt be élő adásban, de azt is hozzátette: Gabi nem vette a szívére a dolgot.

"Sőt, tudom, hogy a húgommal vagy egy öltözőben, és kiküldted, mert gyakoroltál: "Ne haragudjatok, lejövök, mert a Keri gyakorolja a szöveget" - mesélte Gabi szavait Vera.

Tóth Vera kijelentette: nem fogja kímélni a húgát

Tóth Vera lesz a Sztárban sztár+1 kicsi egyik zsűrije, a versenyzők között pedig láthatjuk majd a húgát, Tóth Gabit is. Vajon mi lesz így a testvérek viszonyával? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.