Friss részletek Meghan Markle és Harry herceg eljegyzéséről: videó!

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
eljegyzés interjú Meghan Markle leánykérés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már bizonyos, hogy az idei év egyik legnagyobb eseménye, hogy Katalin a harmadik csemetéjével terhes, és az is, hogy Harry végre megkérte szerelme, Meghan Markle kezét. 

Ahogy azt már megírtuk, a tegnapi nap folyamán került hivatalos bejelentésre a hír: Harry herceg eljegyezte kedvesét, Meghan Marklet. Mint kiderült, a leánykérés már a hónap elején megtörtént, csak a hivatalos bejelentéssel vártak ilyen sokáig.

Azt is megtudtuk, hogy a lagzira jövő májusban fog sor kerülni, egy hónappal azután, hogy Katalin világra hozza harmadik gyermekét. Most pedig nyilvánosságra került a szerelmesek első közös interjúja is, amelyet tegnap, a bejelentés után adtak.

A szerelmesek le sem tagadhatnák a boldogságukat Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Elárulták, hogy a herceg teljesen természetes körülmények között kérte meg a színésznő kezét: éppen csirkét sütöttek, mikor Harry feltette a nagy kérdést. A 36 éves szépség emlékei szerint rendkívül aranyos és romantikus volt, ahogy a szerelme letérdelt elé, nem is volt kérdéses, hogy mit fog válaszolni.

Az is kiderült, hogy egy közös ismerős által szervezett vakrandin találkoztak először, és Harry nem titkolja, hogy szinte azonnal beleszeretett a szexi sztárba. Diana is szóba került az interjú során, ugyanis Harry úgy véli, Meghan és az édesanyja nagyon jól kijöttek volna egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.