Gesztesi Károly vallott: ezért váltak el Liptai Claudiával

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
válás Gesztesi Károly alkohol Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban nem beszélt arról Gesztesi Károly, hogy miért váltak el Liptai Caludiával, miért romlott meg a kapcsolatuk. Mindenki csak találgatott, hogy a színész alkoholproblémáinak is szerepe lehetett a szakításban. A VIASAT3 Lakástalkshowjában hétfőn este Gesztesi végre tiszta vizet önt a pohárba.

"Nekem volt egy köztudott, nagy mélyrepülésem. Napi két üveg rozét ittam meg, ennek pedig következményei voltak. A Liptaival való házasságomban, amit csak lehetett, azt elrontottam. Az itallal tönkretettem a házasságomat. Ezt sose beszéltük ki, de talán már nem is kell..." - mondta a színész, aki hozzátette, hogy Liptai mindent megtett azért, hogy őt talpra állítsa, de a színész nem tudott kijönni a gödörből. Gesztesi azt mondja, ma már ellent tud állni az italnak, de korábban szinte menekült az alkoholba - írja a Blikk.

Gesztesi Károly elmondta, miért váltak el Liptai Caludiával Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Megjártam a poklok poklát. A történetem példaértékű, minden ízében. Két válás és három gyerek után, egy nem tudatosan felépített karrier csúcsán, emberileg, anyagilag, szakmailag az egész tetején, az egyik napról a másikra jött egy olyan érzés, hogy akkor most mi van? Ötvenéves vagyok, ismer az ország, boldogan élek, minden jó, de ennyi az élet. (...) Napi két üveg rozét ittam meg. Nem tudtam megoldást arra, amiben vagyok, ezért az alkohol volt a megoldás. Bár tartottam böjtöket, sportoltam, azt hittem, lesz kiút, de nem volt. Viszont az első pohár után ellazultam, bezárkóztam magamba" - mesélte a színész, aki azt is bevallotta, hogy lányával, Pankával laza a kapcsolata. Már nagylány, nem igényli, hogy napi kapcsolatban legyenek, így viszonylag ritkán beszélnek.


Kovács Patrícia karácsonya idén lesz a legszebb!http://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171127-kovacs-patricia-karacsonya-iden-lesz-a-legszebb-gyermekevel-egyutt-unnepel.htmlKovács Patrícia évek óta minden karácsonykor színpadon áll. Mivel idén egészen máshogy lesz, végre együtt tudja tölteni gyermekével az ünnepeket. Elárulta, hogyan készül az év legszebb ünnepére, és ad néhány tanácsot nekünk is, hogy a mi karácsonyunk is igazán boldog lehessen. Üzenet--Meseszép karácsonyi dekoráció - Ragasztópisztoly és csillámporhttp://www.life.hu/otthon/20171201-meseszep-karacsonyi-dekoracio-disz-ragasztopisztoly-es-csillampor.htmlA ragasztópisztollyal nem csupán két dolog szoros barátságát tudod elérni. Bizony csodás karácsonyi dekorációt is készíthetsz vele – még az adventi koszorúról sem maradtál le. Egy szett megvétele nem kerül sokba, főként ha azt vesszük, hogy mennyi mindenre használhatod, mennyi csodaszép dolgot tudsz a segítségével alkotni. OtthonOrigoVajna Timi ezúttal egy dzsungelben pózolt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vajna-timi-ezuttal-egy-dzsungelben-pozolt-video.htmlVajna Timi imádja magát fotóztatni és videóztatni is. Láthattuk már őt egzotikus tengerparton, városi forgatagban, most pedig egy igazi dzsungelben bűvölte a kamerát. TV + SztárokOrigoBérelhető szexbörtön: videóhttp://www.life.hu/intim/20171203-berelheto-szexborton-video.htmlBárki bezárhatja magát néhány órára ebbe az elképesztő szexbörtönbe - innen akkor szabadulsz, amikor kedved van hozzá.Intim--Christophe Rocancourt, a francia szélhámos, aki átverte fél Hollywoodothttp://www.life.hu/kult/20171111-christophe-rocancourt-aki-bepalizta-a-legnagyobb-sztarokat.htmlBemutatunk egy férfit, aki a megtévesztés nagymestere volt. Párizsban orosz hercegnek adta ki magát, míg Los Anelgesben Dino De Laurentiis producer unokaöccseként férkőzött az emberek bizalmába. Dúsgazdag üzletemberek, és világhírű sztárok dőltek be neki, de ki is ő valójában? Kult--Fenyőfafonás és rénszarvaskonty: a legötletesebb karácsonyi frizurákhttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20171128-a-legotletesebb-karacsonyi-frizurak.htmlMikor máskor jönne elő az ember gyerekkori énje, ha nem karácsonykor. Bátran add át magad a felszabadult ünneplésnek és csempéssz egy kis vidámságot a külsődbe is. Ha pedig úgy érzed, végérvényesen kinőttél a vicces frizurákból, csináld meg a kislányodnak, biztosan élvezni fogja. SzépségOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.