Korábban nem beszélt arról Gesztesi Károly, hogy miért váltak el Liptai Caludiával, miért romlott meg a kapcsolatuk. Mindenki csak találgatott, hogy a színész alkoholproblémáinak is szerepe lehetett a szakításban. A VIASAT3 Lakástalkshowjában hétfőn este Gesztesi végre tiszta vizet önt a pohárba.

"Nekem volt egy köztudott, nagy mélyrepülésem. Napi két üveg rozét ittam meg, ennek pedig következményei voltak. A Liptaival való házasságomban, amit csak lehetett, azt elrontottam. Az itallal tönkretettem a házasságomat. Ezt sose beszéltük ki, de talán már nem is kell..." - mondta a színész, aki hozzátette, hogy Liptai mindent megtett azért, hogy őt talpra állítsa, de a színész nem tudott kijönni a gödörből. Gesztesi azt mondja, ma már ellent tud állni az italnak, de korábban szinte menekült az alkoholba - írja a Blikk.

Gesztesi Károly elmondta, miért váltak el Liptai CaludiávalFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Megjártam a poklok poklát. A történetem példaértékű, minden ízében. Két válás és három gyerek után, egy nem tudatosan felépített karrier csúcsán, emberileg, anyagilag, szakmailag az egész tetején, az egyik napról a másikra jött egy olyan érzés, hogy akkor most mi van? Ötvenéves vagyok, ismer az ország, boldogan élek, minden jó, de ennyi az élet. (...) Napi két üveg rozét ittam meg. Nem tudtam megoldást arra, amiben vagyok, ezért az alkohol volt a megoldás. Bár tartottam böjtöket, sportoltam, azt hittem, lesz kiút, de nem volt. Viszont az első pohár után ellazultam, bezárkóztam magamba" - mesélte a színész, aki azt is bevallotta, hogy lányával, Pankával laza a kapcsolata. Már nagylány, nem igényli, hogy napi kapcsolatban legyenek, így viszonylag ritkán beszélnek.