Hamarosan elérkezik Károly ideje, hiszen II. Erzsébet után ő következik a trónon. Ez pedig azt jelentené, hogy Kamilla lesz majd a királyné, de nem biztos, hogy ez be is következik. Sokan nem szeretnék!

Károly több mint egy évtizeddel ezelőtt vette feleségül Kamillát, és előbb-utóbb eljön annak a napja, hogy herceg és hercegné helyett királyi pár lesznek. II. Erzsébet ugyanis már biztosan nem sokáig fog uralkodni, de a váltás nem lesz egyszerű: sokan nem szeretnék, ha Kamilla lenne majd a királyné.

Kamillából lehet, hogy soha nem lesz királynéForrás: AFP

Ahhoz ugyanis, hogy Kamilla királyné lehessen, Károlynak szüksége lesz a fiai beleegyezésére is, amit nem biztos, hogy megkap. A herceg egy közeli barátja szerint Vilmos és Harry nem fognak belemenni ebbe. „Károlynak kevés befolyása van a fiúkra" – mondta egy a herceg egy ismerőse. De nemcsak a hercegek nem akarják Kamillát, az emberek sem fogadják el őt - írja az Express.

Botrányos életrajzi könyve lesz Kamillának: ebből minden kiderül Dianáról


Kamilla hamarosan megjelenő életrajzi könyvében botrányos dolgok vannak Dianáról: azt állítják, hogy a hercegnő féltékenységében tombolt, rugdosta a bútorokat órákon át, és fenyegető telefonhívásokat is indított Kamillának az éjszaka közepén. "Küldtem valakit, hogy megöljön" - ezzel hívta fel Károly szeretőjét a hercegnő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!