Havas Henriket nemcsak Baukó Éva és Molnár Anikó, hanem egyik volt üzlettársa is zaklatással vádolja. A nő azt mondta, Havas többször próbálkozott nála a kifejezett visszautasítása ellenére, egy alakalommal a házvezetőnője mentette meg a Tanár úrtól, akkor találkozott vele utoljára.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Havas Henrik az egyik volt üzlettársát is zaklatta. Egy megbeszélésen történt az első incidens, de a hölgy kifejezett visszautasítása ellenére ezt az esetet még több követte. Már az első után sem akart találkozni Havassal újra a nő, de a közös üzleti ügyek miatt kénytelen volt.

A házvezetőnő mentette meg Havas Henriktől volt üzlettársátFotó: Zsigmond László/Life.hu

„Kísért ki a szobából és elkapott hátulról, hogy - az ő saját stílusában - milyen jó segge van magának" – mondta a nő, aki kikérte magának Havas szavait és megmondta neki, hogy ne viselkedjen így vele. Velem nem bánhat így, én nem vagyok sem prostituált, se semmi. Egy nő vagyok, üzletasszony vagyok, és szeretném, ha ezt kifelejtené. És akkor közölte, hogy meg fogja ezt maga még bánni ezerszer" – idézte fel az üzletasszony Havas szavait. Hiába akarta, az üzleti ügyek miatt nem tudta kikerülni Havast, de ezek után inkább a saját lakásán találkozott vele, mert ott nagyobb biztonságban érezte magát, de a tévés ott is próbálkozott: elkapta az asszonyt. „A vékony testével bármikor azt csinálok, amit akarok" – idézte fel Havas szavait az asszony, aki megpróbált elmenekülni. Rohant utánam, és a bejárónőm kiáltott rá, hogy vigyázz, megesz a kutya, és ettől torpant meg, és ettől maradt a lépcsőházban" – mondta az üzletasszony, aki ezzel végleg befejezte a személyes kapcsolattartást. Innentől csak ügyvéden keresztül tárgyalt Havassal. Szerinte a tévés nemcsak szexuálisan zaklatja a nőket, de lelki terrorban tartja a körülötte lévőket nemüktől függetlenül.