Charlotte hercegnő hamarosan óvodás lesz

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges hír került napvilágra nemrég Katalin és Vilmos kislánya, Charlotte kapcsán. 

Gyorsan szalad az idő, legalábbbis a királyi család életében biztosan: Katalin áprilisban fogja világra hozni harmadik gyermekét, György herceg már iskolás, Charlotte hercegnő pedig hamarosan kezdi az óvodát.

Ugyan a kislány még csak 2 éves, de a szülei beiratták, és januárban el is kezdheti az óvodát. Charlotte még igen kicsinek tűnik az óvodához, bár az is igaz, hogy májusban már betölti a 3 éves kort. Sőt, a bátyja is ilyen fiatalon kezdte, így ez náluk családi hagyománynak tekinthető.

Charlotte hercegnő hamarosan kezdi az óvodát Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Mint megtudtuk, egy londoni intézményt, a Willcocks-ot választották a számára, ami nem meglepő módon, tárt karokkal fogadja Charlotte-ot. Az elit intézmény természetesen rettentően drága, így csak a legtehetősebb családok gyermekei járhatnak oda.

Cserébe azonban nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy fejlesszék a gyerekek készségeit, ezek ugyanis nagy segítséget nyújthatnak később az életben. - írta meg az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.