Elárulta születendő gyermeke nevét Balássy Betty és Varga Feri

baba terhesség Varga Feri Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még nem lehet tudni, kisfiú vagy kislány érezik Varga Feri és Balássy Betty családjába, az szinte teljesen biztos, hogy milyen keresztnevet fog kapni.

Még Varga Feriéket is meglepetésként érte Balássy Betty terhessége, saját bevallásuk szerint védekezés mellett csúszott be a baba. Bár terveztek harmadik gyermeket, a kis jövevény hamarabb fog érkezni, mint gondolták. Az énekesnő még csak a harmadik hónapban jár, és még a kicsi nemét sem tudják, abban azonban már szinte biztosak, hogy hogy fogják hívni.

Már az előzőnél tudtuk, hogy mi lesz a következő baba neve. Varga Lotti Hanna lett volna, de a húgom, lelőtte a Hannát... A Lotti marad, a Hanna helyett választunk mást, itt még viták folynak. Jó a ritmikája, ha három neve van. Ha fiú, akkor Varga Miksa Bendegúz lesz" – árulta el a pár a FEM3 Caféban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.