Ez Katalin hercegné 5 millió forintos fülbevalójának története

Forrás: AFP/Odd Andersen -
királyi család Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért is olyan fontos Katalinnak az a fülbevaló, amelyet az esküvője napján viselt. 

Katalin és Vilmos a britek legkedveltebb házaspárja, életüket az egész világ nyomonköveti, az embereket foglalkoztatja a sorsuk: korábban a két híresség tenyeréből olvastak ki megdöbbentő infókat a szakértők, később pedig sosem hallott részletek kerültek napvilágra Katalin kollégista éveiről is.

Katalin hercegnő az esküvője napján is ezt viselte Forrás: AFP/Odd Andersen

Most pedig derült ki, hogy mi a jelentősége annak a csodás fülbevalónak, amelyet Katalin viselt az esküvője napján. Mint kiderült, a gyönyörű ékszer nagyjából 15000 fontot, vagyis átszámítva 5 millió forintot ér, de nem ez az oka annak, hogy a hercegné ekkora becsben tartja.

A fülbevalót Katalin szülei csináltatták egy londoni ékszerésszel. Az ékszer fehéraranyból készült, tölgyfa és makk szimbólummal díszítve. Ugyanilyet kapott Kate testvére, Pippa is, így ez az egyforma ékszer szimbolizálja a Middleton család erejét és és a családtagok egymás iránt rézett szeretetét - írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.