Dancs Annamari gyereke apjával és annak új szerelmével játszik

Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari színház szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté között nyáron romlott meg a kapcsolat méghozzá azért, mert a színész beleszeretett egy fiatal kolléganőjébe: most mindhárman egy színházban játszanak. Kellemetlen.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kapcsolata azért ment tönkre, mert a színész beleszeretett egy fiatalabb kolléganőjébe. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a pár útjai már nyáron elváltak egymástól, de csak decemberben tudatták a nyilvánossággal a döntésüket. Annamari azóta főként egyedül neveli Mátéval közös gyermeküket, nincs kétség afelől, hogy nagyon nehéz időszakon van túl, és még nehéz dolgokat tartogat számára a sors: visszatért ugyanis a színházba. Oda, ahol Máté és annak új szerelme is játszik.

Dancs Annamari gyereke apjával, Kerényi Miklós Máté és annak új szerelmével játszik Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté

Ha ez nem volna elég, még egy színdarabban is kaptak szerepet. Szerencsére közösen nem állnak a színpadra, az már tényleg kínzás lenne. Így Annamarinak csak

azt kell látnia, hogy míg korábban ő volt az, aki Máté szerelmét alakítja a Marica grófnőben, most az a szerep már a színész új kedveséé.

Annamari a váltótársa lett Kardaffy Aishának, de amikor ő van színpadon természetesen nem Máté alakítja a hősszerelmes, hanem Laki Péter - írja a Ripost.

Dancs Annamari könyörgött Kerényi Miklós Máténak, hogy költözzön haza

A nyáron ért véget Dancs Annamari és Kerényi Mikló Máté házassága, a körülményekről azonban nem lehetett sokat tudni. Most a színésznő elárulta, pusztítóan fájdalmasok voltak számára az elmúlt hónapok. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.