Sebestyén Balázs fogadott Hosszú Katinkáék békülésére, biztos a dologban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
békülés fogadás Hosszú Katinka Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsékat is foglalkoztatja Hosszú Katinkáék kapcsolatának válsága, ám a műsorvezető biztos abban, hogy a pár ki fog békülni: fogadott is rá!

Nemcsak a rajongókat érdekli, hogy mi történt Hosszú Katinka és Shane Tusup között, hanem bizony szinte az egész országot. A legtöbben azt remélik, hogy a pár meg tudja oldani a problémákat, és újra minden olyan lesz, amilyen régen volt. Ezt erősíti az a tény is, hogy Katinka és Shane tegnap együtt hagyták el az uszodát.

Sebestyén Balázs tudhat valamit? Fotó: Szabó Gábor - Origo

Még Sebestyén Balázsék is a pár kapcsolati válságáról beszélgettek a rádióban, és úgy tűnik, a műsorvezető nagyon biztos abban, hogy Katinka és Tusup ki fognak békülni. Még fogadást is ajánlott kollégáinak, ő persze a békülésre tette fel az összeget: 10 ezer forintban egyeztek meg - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.