Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új fotóval keresi a rendőrség Novozánszki Fannit, illetve a holttestét. 

A rendőrség nyilvános körözési listáján az eddigitől eltérő, új fotóval látható az eltűnt VV Fanni körözése. Vélhetően egy, az eltűnéséhez időben közelebb készült fotóról van szó. A körözésben szerepel, hogy a rendőrség emberölés gyanújával nyomoz, tehát továbbra sincs olyan jel, hogy VV Fanni esetleg még él - írja a Blikk.

Az új körözési lapon az alábbi fénykép szerepel:

Novozánszki Fanni Forrás: Police.hu
Hosszú Katinka reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinka-igy-reagalt-a-pletykakra.htmlHosszú Katinka interjúban értékelte a 2017-es évet.TV + Sztárok--Majoros Hajni: "Nehéz hetek jönnek"http://www.life.hu/sztarok/20180119-majoros-hajnalka-dundika-instagram-posztja-szerint-nehez-hetek-jonnek.htmlRajongói remélik, nincs semmi baj Hajnival. TV + Sztárok--Négy napon át autózott VV Fanni holttestével gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-negy-napon-at-autozott-vv-novozanszky-fanni-holttestevel-gyilkosa.htmlA legfrissebb információk szerint VV Fanni feltételezett gyilkosa napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így már nemcsak Budapesten és pár vidéki városban, hanem az egész országban keresik az áldozat tetemét. A rendőrség kiemelt ügyként kezelik Fanni eltűnését. TV + SztárokOrigoA pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigoHalottkereső kutyával, kutak mélyén keresik VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-halottkereso-kutyaval-kutak-melyen-keresik-vv-fanni-holttestet.htmlNémet halottkereső kutyát béreltek, és azzal keresik az egykori villalakó tetemét, akit a család ügyvédje szerint elhagyott kútba dobhattak. TV + Sztárok--Így csókolja Dobó Katát Fenyő Iván a Korhatáros szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180106-igy-csokolja-dobo-katat-fenyo-ivan-a-korhataros-szerelemben-tv2.htmlAz csak szombaton este derül ki, hogy miként csattan el a csók a két színész, illetve karakterük között a Korhatáros szerelemben. Az biztos, hogy egyre szövevényesebb történetnek lehetünk a tanúi a TV2 sorozatában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.