A luxusotthonok már nem nyújtanak elegendő privát szférát a legnagyobb sztároknak. Ha azt akarják, hogy senki, de senki ne zavarhassa őket, saját szigetet kell vásárolniuk. A leggazdagabbak meg is tették: privát luxusszigeteiken élvezhetik ki igazán a magány.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprioForrás: AFP/Angela Weiss


A színész egyébként is óvja a magánéletét, ezért nem meglepő, hogy ő is befektetett egy privát szigetbe. Belize partjainál vásárolt magának egy kisebb földet, melyet földi mennyországnak nevez. 2018-ban viszont tervei szerint egy környezetbarát üdülőhely épül a szigetre, így bárki nyaralhat majd Leo területén.

Mel Gibson

Mel GibsonForrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

A színész sem szereti a zsúfolt nyaralóhelyeket, ha pihenésről van szó, inkább a csendes magányt választja. Ezért vásárolt ő is magának egy szigetet 15 millió dollárért, ő büszkélkedhet az egyik legnagyobb privát mennyországgal a Fidzsi-szigeteken.

Shakira

ShakiraForrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Merritt

Az énekesnő szintén szereti a privát szférát, amit leginkább egy saját szigeten élvezhet ki. A Bahamákon választott magának egy kisebb földdarabot, melyet 16 millió dollárért vásárolt magának és a családjának.

David Copperfield

David CopperfieldForrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az illuzionistának nem egy szigete van, összesen négyet vásárolt a Bahamákon. A luxussziget nyújtotta kényelmet azonban nemcsak ő élvezheti, ugyanis az egyiken egy igazán fényűző üdülőhely is található, melyet 325 ezer dollárért bárki kivehet egy hétre!

Ricky Martin

Ricky Martin"Forrás: AFP "

Az énekesnek is megvan a maga mennyországa, vagyis egy aprócska szigete Rio De Janerio partjainál. Ricky Martin 8 millió dollárért vásárolta meg magának a nyugalmas pihenést, amit immár házas emberként élvezhet ki.