Sötétebb éjszakákat és negatív gondolatokat tartogat a februári Fekete Hold

Forrás: Origo -
asztrológia csillagászat depresszió fekete hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorongásaink és negatív érzelmeink erősödhetnek fel februárban egy kétévente előforduló csillagászati jelenség miatt.

Februárban érkezik el a Kék Hold ellentéte, a Fekete Hold, így ebben a hónapban sem újholdat, sem pedig teliholdat nem láthatunk. Éppen ezért sötétebb estékre és éjszakákra számíthatunk majd. De nem csak ez lesz a csillagászati jelenség következménye. Állítólag ilyenkor könnyebben felszínre törnek a rejtett szorongások és negatív gondolatok, melyeket ilyenkor nem söpörhetünk tovább a szőnyeg alá.

Februárban érkezik el a Fekete Hold Forrás: Origo

Koller Kata halála után is az árvákat és a lovakat támogatja http://www.life.hu/news/20180206-koller-kata-halalaban-is-az-arvakat-es-a-lovakat-tamogatja.htmlA 34 éves Koller Katát február 17-én helyezik végső nyugalomra, még halálában is az árvákat támogatja. News--A vihar miatt kidőlt fák rongálták meg Torgyán József sírjáthttp://www.life.hu/news/20180206-a-vihar-miatt-kidolt-fak-rongaltak-meg-a-politikus-sirjat.htmlHatalmas károkat okozott a vihar a Farkasréti temetőben, amelyet a tavaly meghalt Torgyán József politikus, ügyvéd sírja is megszenvedett. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoA Teréz körúti robbantó ismét nem mondott semmit a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20180206-terez-koruti-robbanto-ismet-nem-mondott-semmit-a-targyalason.htmlA Teréz körúti robbantó második tárgyalása sem hozott sok eredményt, P. László a vádlottak padján ülve, olykor mosolyogva szemlélte az eseményeket, és a két sérült rendőr beszámolóját. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoAz önkormányzat szerint Benkő Lászlónak le kell dózerolnia balatoni mulatójáthttp://www.life.hu/news/20180205-az-onkormanyzat-szerint-benko-laszlonak-le-kell-dozerolnia-balatonparti-mulatojat.htmlNem engedélyezi tovább Benkő László és fia, Balázs balatoni mulatójának működését a Zamárdi Önkormányzat. A zenészt Till Attila is védelmébe vette. NewsFotó: Bielik István - OrigoGyermeket szült a saját apjának, majd férjhez is ment hozzáhttp://www.life.hu/news/20180205-gyermeket-szult-a-sajat-apjanak-majd-ferjhez-is-ment-hozza.htmlEgy virginiai nő gyermeket szült a saját apjának, akihez ráadásul férjhez is ment. NewsOrigoNémeth Lajos elárulta, egyelőre nem enyhül az időhttp://www.life.hu/news/20180205-nemeth-lajos-elarulta-egyelore-nem-enyhul-az-ido.htmlNémeth Lajos elárulta, hiába reménykedünk az enyhe időjárásban, ez a hét a tél jegyében fog telni és még jövő héten is mínuszokra számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.