Som Lajos édesanyja nem érti, fia miért nem ott nyugszik, ahol szeretett volna

"Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt " -
halál temetés Piramis zenekar Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem mindig nem nyugodott bele fia halálába Margit néni, Som Lajos édesanyja, aki már férjét és lányát is elvesztette. Azt mondja: fia nem ott nyugszik, ahol végakarata szerint szerette volna.

„Nagyon fáj, hogy nem oda lett eltemetve a fiam, ahová a lányom és a férjem. Pedig ez volt a végakarata is! Egyedül Lali nyugszik a Farkasréti temetőben, a felesége akarta így. Át kell temetni őt" – mondta Ripostnak adott interjújában Margit néni, Som Lajos, a Piramis együttes egykori basszusgitárosának édesanyja, aki még nem nyugodott bele abba, hogy fia nem a családtagok mellé helyeztek végső nyugalomra.

Tavaly októberben hunyt el Som Lajos, édesanyja belebetegedett a tragédiába. "Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt "

Margit néni elpanaszolta: férje és lánya sincs már mellette, egyedül unokája törődik vele. Azt mondja: nem csak lelkileg, testileg is belebetegedett a tragédiák sorozatába, 87 éves, bottal is alig tud járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.