Azt még nem tudni, hogy milyen ruhát visel majd a májusi királyi esküvőn Meghan Markle, azt azonban tudjuk, hogy milyen bohém esküvői szettben tündökölt első tengerparti lakodalmán. Sejteni lehet, hogy a mostani mennyegzőn teljesen másra számíthatunk majd. 

Köztudott, hogy Meghan Markle nem az első házasságára készül, ugyanis már egyszer férjnél volt. Több találgatás szárnyra kapott már a menyasszony ruháját illetően, azonban egyet talán biztosra vehetünk: nem hasonlít majd arra, amit első házasságkötésekor viselt. 

Vajon hasonlít Meghan Markle előző ruhája a mostanihoz?Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Star Magazine/Mega

A Metro cikkéből kiderül, hogy első férjével, Trever Engelson amerikai producerrel Jamaicán esküdtek. A tengerparti esküvőn egy földig érő, pánt nélküli fehér ruhát viselt egy mell alatti díszes övrésszel. Az állítólag nagyon rövid ceremónia után a pár és a 102 fős vendégsereg mezítláb táncolt a homokban. 

Fehér, pánt nélküli ruhát viselt Meghan Markle az első esküvőjénForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Star Magazine/Mega

Mindenesetre már csak néhány hónapot kell várni arra, a divatikon Meghan Markle vajon szakít-e a királyi család hagyományaival, és esetleg színes ruhában vonul majd oltár elé, vagy egy tardicionálisabb, de mégis modern kivitelű ruhát választ a nagy napra.