Meghan Markle első esküvőjén még egy pánt nélküli bohém ruhát viselt a tengerparton

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Star Magazine/Mega -
esküvő válás Meghan Markle tengerpart Jamaica Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt még nem tudni, hogy milyen ruhát visel majd a májusi királyi esküvőn Meghan Markle, azt azonban tudjuk, hogy milyen bohém esküvői szettben tündökölt első tengerparti lakodalmán. Sejteni lehet, hogy a mostani mennyegzőn teljesen másra számíthatunk majd. 

Köztudott, hogy Meghan Markle nem az első házasságára készül, ugyanis már egyszer férjnél volt. Több találgatás szárnyra kapott már a menyasszony ruháját illetően, azonban egyet talán biztosra vehetünk: nem hasonlít majd arra, amit első házasságkötésekor viselt.

Vajon hasonlít Meghan Markle előző ruhája a mostanihoz? Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Star Magazine/Mega

A Metro cikkéből kiderül, hogy első férjével, Trever Engelson amerikai producerrel Jamaicán esküdtek. A tengerparti esküvőn egy földig érő, pánt nélküli fehér ruhát viselt egy mell alatti díszes övrésszel. Az állítólag nagyon rövid ceremónia után a pár és a 102 fős vendégsereg mezítláb táncolt a homokban.

Fehér, pánt nélküli ruhát viselt Meghan Markle az első esküvőjén Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Star Magazine/Mega

Mindenesetre már csak néhány hónapot kell várni arra, a divatikon Meghan Markle vajon szakít-e a királyi család hagyományaival, és esetleg színes ruhában vonul majd oltár elé, vagy egy tardicionálisabb, de mégis modern kivitelű ruhát választ a nagy napra.

Kate Upton fotózáson meztelenül esett a sziklák közé, életveszélyben volthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-kate-upton-fotozason-meztelenul-esett-a-sziklak-koze-eletveszelyben-volt.htmlA Sports Illustrated tengerparti fotózásán esett a sziklák közé a meztelenül pózoló Kate Upton, a világ egyik legkeresettebb modellje. TV + SztárokOrigoCombfixben, mély dekoltázzsal Valentin-napozott Kiszel Tünde: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-combfixben-mely-dekoltazzsal-valentin-napozott-kiszel-tunde.htmlKiszel Tünde szexi szerelésben köszöntötte rajongóit Valentin-nap alkalmából: combfixben és kieső mellekkel pózolt. TV + SztárokOrigoVajna Timi szerelmes poszttal üzent Andy Vajnának: „Örökké szeretlek”http://www.life.hu/sztarok/20180215-vajna-timi-szerelmes-poszttal-uzent-andy-vajnanak-orokke-szeretlek.htmlVajna Timi a messzi távolból próbálja helyrehozni kapcsolatát, személyes találkozás híján szerelmes poszttal üzent drága Andyjének: "Örökké szeretlek" - írta Timi a közös képhez. TV + SztárokOrigoHosszú évekig egy férfiba volt szerelmes Schober Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hosszu-evekig-egy-ferfiba-volt-szerelmes-schober-norbi.htmlSchober Norbi hosszú időn keresztül szerelmes volt Thomas Andersbe, a Modern Talking énekesébe. Azt azonban nem tudta, hogy imádatának tárgya férfi! Norbi a Micsoda nők! című műsorban mesélte el az elképesztő sztorit.TV + SztárokOrigoMost már biztos: Hosszú Katinka és Shane Tusup elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hosszu-katinka-es-shane-tusup-elvalnak.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Hosszú Katinka beadta a válókeresetet. Az olimpiai bajnok úszónő és edzője négy és fél évig voltak házasok. TV + SztárokLiptai Claudia vicces fotót posztolt: így nyújtják a nyelvüket Hajós Andrássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-liptai-claudia-vicces-fotot-posztolt-igy-nyujtjak-a-nyelvuket-hajos-andrassal.htmlÚgy tűnik, Liptai Claudia és Hajós András a tévén kívül is nagyon jól megértik egymást. Ezt bizonyítja a műsorvezető legutóbb közzétett vicces fotója, melyen Liptai és Hajós a nyelvüket nyújtogatják a színpadon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.