Sejtelmes fotót tett közzé Vajna Tímea Los Angelesből. Azt nem tudjuk, találkozott-e Amerikában Andy Vajnával, de (L)OVER feliratú felsője nem sok jót sejtet. És ha ez nem lenne elég, követői is belekötöttek. Azzal szekálják, hogy gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. 

Timi a szokásosnál közlékenyebb volt, és válaszolt az oldalon. "Közgazdász vagyok és van pár cégem. De ha párizsit kellene szeletelnem, azt is elvállalnám. Számomra nem piszkos a munka" - jelentette ki.

(L)OVER

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Persze, volt, aki Timi mellé állt, mint ahogy például ebben a posztban is olvashatjuk: "Nem Timi az első olyan lány aki egy nagyon gazdag férfi mellett találja meg a boldogságot! Az vesse rá az utolsó követ , aki ha megtehetné nem így élne ...Mitől jobb az ha valaki boldogtalan és még a párja is szegény !? És sosem tudhatjuk mi van a szinfalak mögött... és az örök mondás ... Ne ítélj, hogy ne ítéltessenek"

Timi erre is válaszolt: "minden barátnőm szenved, hogy nincs normális pasi a mostani 30-40 eves korosztályban. A rendeseknek meg már van párja".