Meghan Markle félmeztelen fotóival zsarolja a királyi családot egy portál

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
fenyegetés fotók zsarolás meztelen Meghan Markle félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Topless felvételekkel zsarolja a királyi családot egy hírportál. A felvételek állítólag Meghan Markle-ről készültek, de valódiságuk még kérdéses. Harry herceg perre vinné a dolgot.

Nem tudni, hogy valóban Meghan Markle látható-e azokon a topless felvételeken, melyekkel a királyi családot zsarolja egy hírportál - írja a Radaronline. A cikk szerint a zsarolóknak állítólag közük van az Iszlám Államhoz, akik azt követelik, hogy Anglia vonja ki csapatait a muszlimok szent földjéről.

Harry perrel fenyegette a zsaroló portált Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

A felvételeken állítólag Meghan félmeztelenül sétál a tengerparton, valamint egy szál törölközőbe csavarva pezsgőzik egy hotelszobában. Azzal bizonyítják, hogy a képeken valóban a jövendőbeli hercegnő látható, hogy a csuklóján az a karkötő látható, amelyet Harry herceg vásárolt neki, amikor 2016-ban Afrikába utazott.

A botrány rányomhatja bélyegét a május 19-ei királyi esküvőre, azonban Harry nem hagyja cserben szerelmét, perrel fenyegette meg a hírportált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.