Mindenki megdöbbent, amikor Nádai Anikó és VV Aurelio bejelentették, hogy egy párt alkotnak, mistanra azonban eltűntek közös képeik a közösségi oldalakról: ez a szakítás jele?

Alaposan felborzolta a kedélyeket Nádai Anikó és VV Aurelio amikor bejelentették, egy párt alkotnak. A két bajai fiatal kapcsolatán mindenki meglepődött, de úgy tűnt, tényleg nagy köztük a szerelem. Ugyan nem tettek közzé temérdek közös képet, de a fontos pillanataikat megosztották követőikkel. Ezért is érdekes, hogy most ránézve Instagram-oldalukra, közös fotókat egyet sem látni.

Még a Story Gálán nagyon együtt voltakForrás: Polyák Attila/Origo

Pedig ennyire azért nem voltak diszkrétek a kapcsolatukkal, és az is biztos, hogy nem utólag gondolták meg magukat a felvételekkel kapcsolatban. A TWN olvasója szerint ez minden bizonnyal a szakítás jele, hiszen ebben a sztárok sem különböznek a civil emberektől: ha elmúlik a kapcsolat, a közös fotók sem maradhatnak. Anikó és Aurelio oldalain pedig egyetlen olyan fotót sem látni, amin kettesben lennének: azok maradtak csupán, melyeken többek társaságában láthatók. 

Anikó oldalán ez az egyetlen közös fotó.

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,