Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak? Eltűntek a közös fotók!

Forrás: Polyák Attila/Origo -
fotó Nádai Anikó VV Aurelio szakítás kapcsolat közös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki megdöbbent, amikor Nádai Anikó és VV Aurelio bejelentették, hogy egy párt alkotnak, mistanra azonban eltűntek közös képeik a közösségi oldalakról: ez a szakítás jele?

Alaposan felborzolta a kedélyeket Nádai Anikó és VV Aurelio amikor bejelentették, egy párt alkotnak. A két bajai fiatal kapcsolatán mindenki meglepődött, de úgy tűnt, tényleg nagy köztük a szerelem. Ugyan nem tettek közzé temérdek közös képet, de a fontos pillanataikat megosztották követőikkel. Ezért is érdekes, hogy most ránézve Instagram-oldalukra, közös fotókat egyet sem látni.

Még a Story Gálán nagyon együtt voltak Forrás: Polyák Attila/Origo

Pedig ennyire azért nem voltak diszkrétek a kapcsolatukkal, és az is biztos, hogy nem utólag gondolták meg magukat a felvételekkel kapcsolatban. A TWN olvasója szerint ez minden bizonnyal a szakítás jele, hiszen ebben a sztárok sem különböznek a civil emberektől: ha elmúlik a kapcsolat, a közös fotók sem maradhatnak. Anikó és Aurelio oldalain pedig egyetlen olyan fotót sem látni, amin kettesben lennének: azok maradtak csupán, melyeken többek társaságában láthatók.

Anikó oldalán ez az egyetlen közös fotó.

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Televíziós Újságírók Díja: Tilla, Ördög Nóra és Liptai Claudia is elismerést kaptakhttp://www.life.hu/sztarok/20180329--televizios-ujsagirok-dija-tilla-ordog-nora-es-liptai-claudia-is-elismerest-kaptak.htmlTizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 28-án este a Pesti Vígadóban. Ördög Nóra ismét tarolt, Tilla is díjjal távozott, de Lovas Rozi és Mácsai Pál is kaptak elsimerést. TV + SztárokOrigoGyurta Dani visszavonulása a testvérét, Gergelyt is megleptehttp://www.life.hu/sztarok/20180329-gyurta-dani-visszavonulasa-a-testveret-gergelyt-is-meglepte.htmlKét napja jelentette be visszavonulását Gyurta Dani. Kiderült, hogy nem csak a szurkolóit döbbentette meg ezzel, de még saját testvére, Gergely is meglepődött a döntésén. TV + Sztárok--Oszter Alexandra békülne apja szomszédaival, a diósjenőiekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-oszter-alexandra-bekulne-a-diosjenoiekkel-oszter-sandor.htmlOszter Alexandra békülni szeretne a diósjenői lakosokkal, legalábbis ez derült ki egyik friss bejegyzéséből. TV + SztárokOrigoTilla nem érti, Majkát miért nem jelölték a Televíziós Őjságírók Díjátadójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-tilla-nem-erti-majkat-miert-nem-jeloltek-a-televizios-ojsagirok-dijatadojan.htmlTill Attila vehette át a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjat, és bár nagyon boldog volt, a Life.hu riporterével, Domszky Lászlóval megosztotta kifogását is a díjjal kapcsolatban. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra lett a legjobb műsorvezető: elsírta magát a díj átvételekorhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-ordog-nora-lett-a-legjobb-musorvezeto-elsirta-magat-a-dij-atvetelekor.htmlIdén is átadták a Televíziós Újságírók Díját, és ezúttal is Ördög Nóra nyerte a legjobb műsorvezetőnek járó elismerést. Idén negyedszer vehette át ezt a kitüntetést, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatta őt arról, milyen érzés, hogy ismét neki ítélték a díjat. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia beszólt Majkának és ByeAlexnek a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálájánhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-liptai-claudia-beszolt-majkanak-es-byealexnek.htmlLiptai Claudia vehette át a legjobb zsűritagnak járó díjat a Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláján. Köszönőbeszédében durván beszólt Majkának és ByeAlexnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.