Ma már kacsalábon forgó villában élnek, de volt idő, amikor tető sem volt a fejük felett. Ők igazán tudják értékelni, hogy már nem kell aggódniuk a pénz miatt. Ezek a sztárok ugyanis szó szerint hajléktalanok voltak, mielőtt híresek lettek.

Chris Pratt

Chris PrattForrás: Getty Images

Volt idő, amikor a hollywoodi sztárszínész egy autóban tengette napjait. Chris Pratt 19 évesen nagyon kevés pénzt keresett, amiből természetesen lakásra nem tellett. Hawaii-n egy furgonban élt. Ő maga félelmetes, de bájos időszaknak írta le az autóban töltött időszakot, amelyre mégis szüksége volt ahhoz, hogy nagy sztár legyen. Felszolgálóként találkozott ugyanis azzal a színésznővel, aki elindította karrierjét.

Jim Carrey

Jim CarreyForrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images

A komédiás családját sem vetett fel a pénz, sőt, nagyon szegények voltak: egy kisbuszban éltek, de folyton mozgásban voltak. Kanada legkülönbözőbb pontjain parkoltatták le a járművet. A bizonytalanság és a pénztelenség természetesen megviselte a színészt, de ezekben a nehéz időkben fejlődött ki az a humorérzéke, amivel megcsinálta karrierjét.

Halle Berry

Halle BerryForrás: AFP

A színésznő sem ezüstkanállal a szájában született, sokat kellett küzdenie azért, hogy beteljesíthesse álmát, márpedig ő mindig is filmezni akart. Ezért költözött 21 évesen New Yorkba, ám a megspórolt pénze nem tartott sokáig. Mivel otthonról nem kapott támogatást előfordult, hogy hajléktalanszállón húzta meg magát.

Daniel Craig

Daniel CraigForrás: AFP

James Bond számára sem jött könnyen a siker, de nem adta fel. Ugyan ma már egyáltalán nincs anyagi gondja, valószínűleg sosem fogja elfelejteni, hogyan kezdődött a karrierje. Kezdő színészként nem volt pénze lakásra, a kényelmes otthon helyett kénytelen volt beérni London egyik parkjának padjaival.

Hilary Swank

Hilary SwankForrás: AFP

Az Oscar-díjas színésznőnek is meg kellett küzdenie azért, hogy sikeres és elismert legyen. Egy lakókocsiparkban kezdődött az élete, de édesanyjával Los Angelesbe költöztek, hogy Hilary beindíthassa karrierjét. Kezdetben egy autóban éltek, de olykor egy-egy eladott, de még üresen álló lakásba is beköltözhettek.