Baukó Éva és Berki Krisztián élő adásban feszült egymásnak a Fem3Café műsorában. A fiatal lány azt sérelmezte, hogy társa nem hagyja őt szóhoz jutni: ennek a szünetekben és a vendég előtt is hangot adott. Ebből azonban hatalmas botrány kerekedett...

Baukó Éva élő videóbejelentkezésében fakadt ki az eset kapcsán, iszerint élő adásban feszültek egymásnak Berki Krisztiánnal. Elmondta, hogy társa nem hagyta őt szóhoz jutni, úgy beszélt vele, mint egy kutyával, ő pedig ezt szóvá tette, majd Berki megfenyegette őt. 

Baukó ÉvaForrás: Instagram/Baukó Éva

"Megfenyegetett! Egy 48 kilós nőt egy 130 kilós férfi. Úgy üvöltött velem, hogy attól féltem, megver. Megalázott a nőiességémben, azt mondta, hogy kirúgat innen, úgy bánt velem, mint egy kutyával. Ez egy vadállat! Teljesen kikészültem" - mesélte a Blikknek Baukó.

Az ominózus videóban Éva szexvádakkal is illette a celebet:

"Berki végighaknizza az országot az új barátnőjével, közben az adás szünetében folyamatosan nyomkodja a Tindert. Két hónapja megkeresett, hogy szexelni akar velem. Visszautasítottam. Két hónapja még engem akart megb.szni"

Természetesen Berki is reagált a hallottakra, elmondta, hogy Éva ittas volt vagy gyógyszer hatása alatt állt, amit szerkesztő kollégái is láttak a nap folyamán, ő pedig a műsor érdekeit tartotta szem előtt. Egy videóban ő is elmesélte, hogyan látta az esetet.

Berki szerint Baukó így akar magának hírt generálni.

"Éva segítségre szorul" - jelentette ki a celeb.