A leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. 

"Ebben a történetben a színésznő valójában áldozat. A bántalmazások ügyében megsületett a rendőrség állásfoglalása, amelyben Hella vádlottként szerepel. Bizonyítékok vannak ellene" - mondta a leszbikus színésznő barátja a Ripostnak. Az egykori szerető ugyanis így akart üzenni Krencsey Hellának, aki megjelentette a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyvét. Krencsey azt állítja: nem ő bántalmazta a színésznőt, hanem fordítva.

Krencsey Hella minden vádat tagadForrás: Mokka

A barát szerint az évek során több feljelentést is tettek a könyv szerzője ellen, hiszen saját lakásába zárta a színésznőt, ahonnan a szomszédok vagy a rendőrök szabadították ki. "Máskor egy idegen nőt támadott meg, aki a gyermekével sétált az utcán" - emlékezett vissza. Azt is állítja, hogy Krencsey az utolsó vitájuk alkalmával elvette a színésznő iratait, kocsikulscait, melynek pótkulcsa még mindig nála van, valamint a közösségi oldalát és e-mail fiókját is a Viaszbaba szerzője kezeli. 

Krencsey Hellát is megkérdezte a lap, aki tagadta a vádakat. "Sosem zártam be a színésznőt, ő volt az, aki sokszor megtette ezt velem. Azt sem hiszem el, hogy van bármiféle bizonyítékuk ellenem. Elismerem: többször jártak rendőrök a lakásunkban, de soha nem miattam" - mondta a könyv írója. Hozzátette: a színésznő volt, hogy feleslegesen is kihívta a rendőröket, ezt jegyzőkönyv is bizonyíthatja. Azt is tagadta, hogy nála lenne az autója kulcsa. 

Leszögezte: eddig nem tette közzé a színésznő nevét, de ha továbbra is így folytatja, lehet, hogy nyilvánosságra hozza kilétét. Krencsey Hella a Life.hu-nak is exkluzív interjút adott, amit itt nézhetsz meg