Brad Pitt remek formában van: ismét a régi önmaga

Brad Pitt szívtipró időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt válása után nem volt éppen a legjobb formában, de úgy tűnik, hogy visszatalált régi önmagához: ismét igazi szívtipró.

Válása után Brad Pitt elképesztően lestrapáltnak tűnt, de ez nem is csoda. Sok mindennel megvádolta Angelina Jolie a színészt, a többi között a gyermekek bántalmazásával is. Végül ugyan a színésznő állításai nem bizonyultak igaznak, az egész családot megviselték a nyilvánosság előtt zajló viták.

Brad Pitt ismét egy igazi szívtipró Forrás: Getty Images

Szerencsére azonban a két színész megállapodott abban, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával rendezik le személyes ügyeiket, ami mindkettejüknek jót tett, nem beszélve a gyerekekről.
Ahogy lecsillapodtak a kedélyek, Brad Pitt visszatalált régi önmagához, és a hírek szerint új szerelme is van a sztárnak. Valószínűleg ez is hozzájárul ahhoz, hogy Brad ismét egy szívtipró. Legutóbb a The Jim Jefferies show-ban láthatták őt a nézők időjósként. A színész lelombozó hírekkel szolgált a nézőknek, és már nem először!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.