Mádai Vivien már megmártózott a Balatonban

Nyár fürdés bikini fürdőruha Balaton Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihasználta a napos, meleg időt Mádai Vivien, aki piros bikinit húzott és úgy döntött, megmártózik a Balatonban. 

Piros bikiniben vetette magát a habok közé Mádai Vivien. Kihasználta a jó időt, és megfürdött a Balatonban. Ilyen melegben nehéz is tűrni a városi forgatagot, sokkal jobb a hűsítő víz.

#fejjelafalnak

v i v i e n m á d a i (@vivienmadai) által megosztott bejegyzés,

Kovács Tamás és Rujder Vivien között lángol a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kovacs-tamas-es-rujder-vivien-kozott-langol-a-szerelem.htmlNem titok, hogy egy párt alkot a Korhatáros szerelem két színésze, Kovács Tamás és Rujder Vivien. A minap egy szenvedélyes közös fotót osztottak meg a Balaton partjáról. TV + SztárokOrigoMary-Kate Olsen arca eltorzult, már nem is hasonít ikertestvérérehttp://www.life.hu/sztarok/20180509-marykate-olsen-arca-eltorzult-mar-nem-is-hasonit-ikertestverere.htmlEgymás után vonultak a sztárok a MET-gálán, ám nemcsak a katolicizmus ihlette szettek döbbenthették meg a közönséget, hanem Marey-Kate Olsen arca is. Úgy tűnik, kissé túlzásba vitte a plasztikai műtéteket. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó bomba formában van, pedig most edzeni sincs idejehttp://www.life.hu/sztarok/20180509-keresztes-ildiko-bomba-formaban-van-pedig-most-edzeni-sincs-ideje.htmlHúsz év sport van Keresztes Ildikó mögött, ám jelenleg nem jár edzeni és étkezésére sem figyel, mégis bomba formában van. Életmódjáról és utazásairól mesélt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFogyasztószert reklámoznak Zoltán Erika nevében, visszaéltek a nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-fogyasztoszert-reklamoznak-zoltan-erika-neveben-visszaeltek-a-nevevel.htmlAz énekesnőnek többen is felhívták a figyelmét arra, hogy egy fogyasztószer a Sláger TV műsorvezetőjének nevével, arcával és egy korábbi, életmódváltása kapcsán adott nyilatkozatával reklámozza a termékét. Az énekesnő mindent elkövet azért, hogy a cég felfüggessze jogsértő magatartását. TV + Sztárok--Istenes Bence a távolból köszönti születésnapján Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-istenes-bence-a-tavolbol-koszonti-szuletesnapjan-csobot-adelt.htmlCsobot Adél a születésnapját sem töltötte Istenes Bencével, akivel 50 napig nem látják egymást. A hamarosan kétgyermekes apuka ugyanis a Survivor következő szériáját forgatja, most Instagramon köszöntötte szerelmét. TV + Sztárok--Kasszás Erzsit visszavárják rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kasszas-erzsit-visszavarjak-rajongoi.htmlNem nyugszanak bele Kasszás Erzsi rajongói abba, hogy már nem ő, hanem Icuka a CBA-reklámok sztárja. Kommentben siratják kedvencüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.