Radics Gigi és Talán Attila egy hónapig voltak Amerikában együtt a tavasszal: összekötötték a kellemeset a hasznossal. Lehet, hogy új sztárszerelem szövődött titokban. 

Radics Gigi még a Megasztárból ismeri Talán Attilát, és azóta tartják a kapcsolatot. Idén tavasszal azonban megváltozott valami a kettejük közötti viszonyában. Először a munka miatt találkozgattak sűrűbben, egy dalt készített Attila Gigi albumára. Az énekesnő viszonzásként meghívta őt nagykoncertjére, de Attila még Amerikába is Gigi után utazott. 

Radics Gigi és Talán Attila összejöttek?Forrás: Instagram/Radics Gigi

"Összekötöttük a kellemest a hasznossal" - mondta Gigi az esetről. "Már a versenyben nagyon összehaverkodtunk, és utána is tartottuk a kapcsolatot. Az összes többi versenyzőtárs közül Attila maradt meg az életemben egyedül" - tette hozzá az énekesnő. 

Jól érezték magukat a fiatalokForrás: Instagram/Talán Attila

"Nagyon jól éreztem magam, s már az első héten annyi élmény ért, mintha hónapok óta ott lennénk. Tényleg mindenhova elmentünk, ahova csak lehetett. Amerika ugyan nekem nem teljesen ismeretlen terep, hiszen a testvérem Chicagóban él, ott jártam már többször is, de Los Angeles egészen más" - mondta a kalandról Attila a Blikknek

Radics Gigi a szakítás után Amerikába utazott, túl van a nehéz időszakon


Három és fél évig volt együtt párjával Radics Gigi, a szakítás után két és fél hónapot töltött az Egyesült Államokban. Találkozhatott Quincy Jones-szal, és más hírességekkel, most pedig gőzerővel készül az X-Faktorra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!