boldogság párkacsolat közös fotó szerelem Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lolára újra rátalált a szerelem: legalábbis erről árulkodik friss fotója a közösségi oldalán.

Több mint fél éve szakított vőlegényével Lola, és annak ellenére, hogy egy ideje már újra elkezdett randizni, nem talált rá a szerelem. Egészen mostanáig: az énekesnő ugyanis egy titokzatos fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen két ölelkező ember árnyéka látható. Most már biztos, hogy újra boldog párkapcsolatban él, hiszen a képhez még egy mosolygós szívecskét is rajzolt.

Már csak az a kérdés, vajon ki lehet a titokzatos új kedves?

Ezt a titokzatos fotót posztolta Lola Forrás: Instagram/Lola
Shane Tusupot posztja miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-shane-tusupot-posztja-miatt-tamadjak-a-kommentelkok.htmlShane Tusup kiteregette a szennyest miután Katinka közölte a nyilvánossággal, véget ért a házasságuk Az edző elárulta, hogy felesége megcsalta őt, de a levele nem minden kommentelőnek tetszett. Sokak szerint ez nem volt szép Tusuptól. TV + Sztárok--Pelsőczy Réka rendező elmondta véleményét a metoo-kampányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-pelsoczy-reka-rendezo-elmondta-velemenyet-a-metoo-kampanyrol.htmlPelsőczy Réka rendező új darabja kapcsán beszélt a metoo-kampányról is, előadása ugyanis a férfiakról az ő problémáikról érzéseikről szól. Réka szerint egy férfinak mindig is dolga volt, hogy hódítson, most pedig lényegében kiheréljük őket, amiben ő nem szeretne részt venni. TV + Sztárok--Kommentcunami Shane Tusup leveléhez, amelyben leírta, Hosszú Katinka megcsaltahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kommentcunami-shane-tusup-levelehez-amelyben-leirta-hosszu-katinka-megcsalta.htmlCsütörtökön este bombaként robbant Shane Tusup levele rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. A Facebookon azóta is záporoznak a kommentek a poszthoz, abból szemezgettünk. TV + Sztárok--Meghan Markle kiröhögte Harryt, akit beszéde közben megtámadott egy méhhttp://www.life.hu/sztarok/20180525--meghan-markle-kirohogte-harryt-akit-beszede-kozben-megtamadott-egy-meh.htmlMeghan Markle és Harry herceg megjelenése Károly herceg születésnapján volt az első olyan hivatalos esemény, amin házaspárként vettek részt. Az esemény tartogatott egy kis humort is, legalábbis az alábbi felvétel nézői jól szórakoztak. TV + Sztárok--Kiakadtak a követői Berki Krisztiánra, aki azzal hencegett, mennyit költött étterembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiakadtak-a-kovetoi-berki-krisztianra-aki-azzal-hencegett-mennyit-koltott-etteremben.htmlBerki Krisztián a minap egy 2355 eurós, azaz közel 725 ezer forintos számláról töltött fel egy fényképet, a bejegyzéséhez pedig a következő sorokat írta: "Nem a számla sok. Te keresel keveset szoktuk mondani egymás közt". A celeb posztjával alaposan kiverte a biztosítékot, még úgy is, hogy hozzátette, #nyugiszazanettünk. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kiröhögte Harryt, akit beszéde közben megtámadott egy méhhttp://www.life.hu/sztarok/20180525--meghan-markle-kirohogte-harryt-akit-beszede-kozben-megtamadott-egy-meh.htmlMeghan Markle és Harry herceg megjelenése Károly herceg születésnapján volt az első olyan hivatalos esemény, amin házaspárként vettek részt. Az esemény tartogatott egy kis humort is, legalábbis az alábbi felvétel nézői jól szórakoztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.