Polgár Tünde igyekezett úgy nevelni a gyermekét, hogy az tudja a pénz értékét, a 16 éves Dani így saját zsebből vásárol: vlogot indított, melyhez a szükséges eszközöket is maga vásárolta. 

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Polgár Tünde büszke 16 éves fiára méghozzá azért, mert saját pénzből vásárol. A feleség leszögezte, mindig arra próbálta tanítani gyermekét, hogy ismerje a pénz értékét a jómóduk ellenére, és úgy tűnik, sikerült. Dani nemrég vlogot indított, ehhez is saját zsebből fizette a szükséges eszközöket. 

Polgár Tünde gyermeke saját zsebből vásárolForrás: Viasat3

"Igyekeztem normálisan nevelni, és megtanítani neki, hogy a jó körülményeink ellenére nem a fáról szedjük a pénzt. Amikor felvetette a vlog ötletét, elsőre nem is tudtam, mi az, de tudtam, támogatni fogom benne. A felszerelést és minden fontos eszközt a saját pénzéből vett meg. Amerikában megtanítottuk neki, hogy sok hasznos tárgyat lehet találni az interneten, illetve hogy keresse az akciós termékeket" - mondta a Borsnak Tünde, aki ellenőrzi fia videóit mielőtt kikerülnének. "Saját bőrömön tapasztaltam, sokaknak az a napi szórakozásuk, hogy ismert embereken és családjukon köszörülik a nyelvüket. Igyekszünk megvédeni ezektől, a kikerülő videókat először nekünk mutatja meg. Nem féltem, mert nem átlagtinédzser: a sport teszi ki a mindennapjait, nem jár bulizni és nem dohányzik, drogozik vagy iszik" - árulta el a luxusfeleség.