Kate Spade, Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője öngyilkos lett

divattervező tervező Katalin hercegné Kate Spade
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több sztárnak, köztünk Katalin hercegének is tervezett már ruhákat Kate Spade divattervező, aki a nemrégiben öngyilkosságot követett el. Bipoláris személyiségzavarokkal küzdött, 13 éves lányának hagyott búcsúlevelet. 

Saját sálával akasztotta fel magát Kate Spade divattervező, aki bipoláris személyiségzavarokkal küzdött. A dizájner munkáit olyanok hordták, mint Katalin hercegné vagy Anne Hathaway.

A tervező 55 éves volt Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Matthew Simmons

Kate Spade többször is rászánta magát, hogy kezelteti betegségét, ám mindig meggondolta magát. A The Sun cikke szerint egyedül 13 éves lányának írt búcsúlevelet: "Bea, mindig szerettelek. Ez nem a te hibád. Kérdezd apát."

A ruháit hordó sztárok is értetlenül állnak a tragédia előtt, hiszen mindenki egy mosolygós, vidám nőnek ismerte a rendkívüli szépérzékkel megáldott szakembert.

Agyonlőtte feleségét a pankrátor, Chuck "Rockin' Rebel" Williams, majd magával is végzetthttp://www.life.hu/news/20180606-agyonlotte-feleseget-a-pankrator-chuck-rockin-rebel-williams-majd-magaval-is-vegzett.htmlA híres pankrátor, Chuck "Rockin' Rebel" Williams agyonlőtte feleségét, majd magával is végzett múlt héten az otthonukban. NewsOrigoZuhanás közben kapták el az öngyilkosjelöltet a lett tűzoltók: videóhttp://www.life.hu/news/20180605-zuhanas-kozben-kaptak-el-az-ongyilkosjeloltet-a-lett-tuzoltok-video.htmlHihetetlen mentésről töltöttek fel képet a lett tűzoltók: az ablakon kihajolva, zuhanás közben kapták el az öngyilkosjelöltet. NewsOrigoAz Iron Aquatics jövőjéről beszélt Hosszú Katinka, sok minden múlik Shane-enhttp://www.life.hu/news/20180606-az-iron-aquatics-jovojerol-beszelt-hosszu-katinka-sok-minden-mulik-shane-tusupon.htmlHazarepült az Egyesült Államokból Hosszú Katinka, hogy személyesen tájékoztassa a szülőket az Iron Aquatics jövőjéről – értesült a Bors. A lapnak az aggódó szülők is megszólaltak. NewsOrigoVihar, fülledt meleg, erős szél lesz szerdán http://www.life.hu/news/20180606-vihar-fulledt-meleg-eros-szel-lesz-szerdan-idojaras.htmlKánikula és vihar kényszerít bennünket tető alá szerdán. News--Medvét láttak Abonyban, még a helyi iskolába is bementhttp://www.life.hu/news/20180605-medvet-lattak-abonyban-meg-a-helyi-iskolaba-is-bement.htmlA Szolnokhoz közeli Abonyban bizonyára nem gyakori, hogy medve sétál az úton, most azonban megtörtént. Pont mint a filmekben: valaki a reggeli kávéját kortyolgatj és hopp: ott egy medve. Így birkóztak meg ezzel az abonyiak! NewsA hét szinte minden napján várható felhőszakadáshttp://www.life.hu/news/20180604-a-het-szinte-minden-napjan-varhato-felhoszakadas-idojaras.htmlA következő napok szinte mindegyikére sárga figyelmeztetést adott ki az ország bizonyos területeire az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.