Senki sem tudja, hogy tényleg úgy néznek-e ki a démonok, ahogyan elképzeljük őket. Egy ördögűző most lerántja a leplet, elmondja, hogy néznek ki ezek a túlvilági lények.

Lee Walker már 15 éve ördögűző, több démonnal találkozott. Elmondta, hogy olyan kevés ember látta ezeket a lényeket, hogy az évszázadok során alig tudták dokumentálni, hogy hogyan is néznek ki. Korábban már Lee-t is szállta meg démon, ezért tapasztalhatta meg az asztrális világot. Azt mondja, a démonok egyáltalán nem hasonlítanak az emberekhez, az összes entitás nagyjából ugyanúgy néz ki: mintha egy polipot, egy medúzát és egy ráját kereszteznének - írja a Blikk a The Sun magazin nyomán.

Képünk illusztrációForrás: 123RF


Walker arra is figyelmeztet, hogy valójában nagyon kevés embert szállnak meg démonok, mert csak olyan áldozatokat keresnek maguknak, akik rendkívül érzékenyek, és hidat képeznek a valós és a paranormális világ között. Sokan, akik azt gondolják, hogy beléjük költözött a gonosz, csak valamilyen mentális betegségben szenvednek. Sajnos sok ördögűző sem tudja megkülönböztetni a kettőt egymástól. Szerinte csak egy igazi médium képes megszabadítani valakit az ártó szellemektől.