Magyar párt ítéltek el Angliában: három hónapos kisbaba csontjait törték el

Anglia kisbaba bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar férfit és magyar barátnőjét ítélték el Angliában, mert súlyosan bántalmazták az asszony előző kapcsolatából született gyermekét - írja az Index.

A 26 éves R. Orsolya és a 34 éves N. Tamás akkor bukott le szörnyű tettével, amikor a kicsit orvoshoz vitték, mert lógatta a bal karját. A vizsgálat során kiderült, hogy a három hónapos baba karja, az egyik bordája, a bal combja és az egyik sípcsontja is eltört.

A bírósági tárgyalások kilenc hónapon át tartottak, de nem derült ki, hogy a férfi vagy a nő bántotta a kicsit, ugyanis egymásra mutogattak. Megbánást egyikük sem mutatott. Orsolyát három, Tamást három és fél évre ítélték el.

N. Tamásnak korábban már volt egy hasonló ügye: 2006-ban Magyarországon egy kislánynak okozott koponyasérülést és törte el a bordáit. Akkor itthon felgfüggesztett kapott.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.