Húsz millióra biztosította a testét Pintér Tibor, reklámnak tartja a meztelenkedést

meztelen milliók Pintér Tibor test biztosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója az utóbbi időben gyakorta dobta le a ruháit nyilvános szereplések alkalmával. Most beszélt arról, mennyire tudatos döntés ez a részéről, és arról is, hogy 20 millió forintra biztosította a testét. 

Nem kevesebb, mint 20 millió forintra biztosította a testét Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója. A Mokkában elmondta, mennyire tudatos döntés a részéről a meztelenkedés, amely az utóbbi időben igencsak jellemző rá.

"Ez egy alternatív típusú reklám. Ha lennének olyan műsorok, ahol lovasszínészek énekelhetnének lóháton, verset mondanának, vagy akár megmutathatnám magam egyéb fórumokon, akkor nem biztos, hogy választottam volna ezt a típusú alternatív reklámot" - mondta Pintér Tibor a műsorban. "Nincs más választás" - tette hozzá.

Azt is elárulta, hogy nem bántják a kritikák. "Mosolygok és szeretem a kommentelőimet" - mondta Pintér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.