Közmunkára ítélték VV Lórit

Forrás: RTL II -
VV Lóri garázdaság közmunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még  2016 áprilisában történt. 

"Hajnal kettő körül kijöttünk a helyről, amikor hat másik férfi megtámadott minket, mi pedig megvédtük magunkat. Sajnos nem úsztam meg ép bőrrel, ezért engem bevittek a balesetibe, mert felrepedt a szám, és a kezemet is felszakította az egyikük foga, ezért tetanuszt is kaptam. Ezután átvittek a kőbányai fogdába, ahol másnap délben kihallgattak" – emlékezett vissza az estére a Blikknek Lóri.

Forrás: RTL II

"Ezután eltelt több mint fél év, azt vártam, hogy esetleg lesz tárgyalás, de semmi sem történt. Aztán kaptam egy levelet, hogy vádlott vagyok és tárgyalás nélkül elítélnek, jogerősen, fellebbezésnek helye nincs. Nem értem máig. Kétszáznegyven óra közmunkára ítéltek, mert megvédtem magam. Nem volt más megoldás, muszáj volt belekezdenem" - tette hozzá.

Dzsudzsák Balázs gyönyörű barátnője,Viktorija Lopirjova focivébé egyik hivatalos arcahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-dzsudzsak-balazs-gyonyoru-baratnoje-viktorija-lopirjova-focivebe-egyik-hivatalos-arca.htmlA 34 éves orosz Viktorija Lopirjova és Dzsudzsák Balázs nem egy közös fotót posztoltak már, de most kiderült, ki is ő valójában. TV + Sztárok--Ilyen volt az igazi George Michael, árulta el a barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-ilyen-volt-az-igazi-george-michael-arulta-el-a-baratja.htmlEgykori menedzsere, Simon Robert Napier-Bell egy most elkészült dokumentumfilmben elárulta, hogy George gyakorlatilag attól fogva depressziós volt, hogy szólókarrierbe kezdett.TV + Sztárok--Megmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--Így élne Berki Krisztián, ha Mazsi, Katona Renáta elhagynáhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-igy-elne-berki-krisztian-ha-mazsi-katona-renata-elhagyna-joshi-bharatnak-vallott.htmlJoshi Bharat vendége volt Berki Krisztián. A celeb a Hódi Pamelával törtébő szakításáról is beszélt, valamint arról is, hogy biztos benne, hogy az ő igazi szerelme, Mazsi. TV + SztárokOrigoImádják a kommentelők Csobot Adélt: friss fotó a kismamárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-imadjak-a-kommentelok-csobot-adelt-friss-foto-a-kismamarol.htmlTöbb mint 25 ezren lájkolták Csobot Adél legutóbbi fotóját az Instagramon. Az énekesnőt mindig is imádták követői, de amióta újra várandós, talán még jobban odavannak érte. TV + Sztárok--Profilozza VV Fanni gyilkosát az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-profilozza-vv-fanni-gyilkosat-az-fbi-kozeppontba-helyezik-a-gyanusitott-szemelyiseget.htmlAhogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.