Közmunkára ítélték VV Lórit

Forrás: RTL II -
VV Lóri garázdaság közmunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még  2016 áprilisában történt. 

"Hajnal kettő körül kijöttünk a helyről, amikor hat másik férfi megtámadott minket, mi pedig megvédtük magunkat. Sajnos nem úsztam meg ép bőrrel, ezért engem bevittek a balesetibe, mert felrepedt a szám, és a kezemet is felszakította az egyikük foga, ezért tetanuszt is kaptam. Ezután átvittek a kőbányai fogdába, ahol másnap délben kihallgattak" – emlékezett vissza az estére a Blikknek Lóri.

Forrás: RTL II

"Ezután eltelt több mint fél év, azt vártam, hogy esetleg lesz tárgyalás, de semmi sem történt. Aztán kaptam egy levelet, hogy vádlott vagyok és tárgyalás nélkül elítélnek, jogerősen, fellebbezésnek helye nincs. Nem értem máig. Kétszáznegyven óra közmunkára ítéltek, mert megvédtem magam. Nem volt más megoldás, muszáj volt belekezdenem" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.