Drew Barrymore összefestékezte exe kocsiját: így állt bosszút

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
ex festék Drew Barrymore autó rongálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drew Barrymore nem hétköznapi módon dolgozta fel szerelmi bánatát: sírás helyett megrongálta exe kocsiját. 

A szerelmi bánatot nem lehet elkerülni, előbb vagy utóbb mindenki átéli, az azonban már nem mindegy, hogyan próbáljuk meg átvészelni. Drew Barrymore-t még a '90-es években érte egy nagyon intenzív csalódás, barátja ugyanis összetörte a szívét. A színésznő nem sokat gondolkozott azon, hogyan bosszulja meg a sérelmét, fogta magát, és megrongálta a fiú autóját.

Drew Barrymore keményen bosszút állt Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

A színésznő erről nemrég Jimmy Kimmel műsorában számolt be. Elárulta, csak azon gondolkozott sokáig, hogy mit is firkáljon az autóra. Mivel nem akart lebukni, ezért az "anarchia" és ehhez hasonló szavak kerültek fel a járgányra, de persze a srác így is rá gyanakodott. Hiába, ugyanis egészen eddig hivatalosan sosem bukott le a színésznő, most már azonban mindenki tudja.

Sztárok, akikről nem gondoltad volna, hogy egyidősek: Angelina Jolie és Mayim Bialik között csak néhány hónap vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-sztarok-akikrol-nem-gondoltad-volna-hogy-egyidosek-angelina-jolie-es-mayim-bialik-kozott-csak-nehany.htmlAnnyiszor halljuk, hogy a kor csak egy szám, hát íme, a bizonyíték. Összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akikről el sem hinnéd, hogy egyidősek, mégis így van. Ki gondolná például Angelina Jolie-ról és Mayim Bialikról azt, hogy egy korosztályba tartoznak? És nem is csak az ő párosuk az egyetlen, meghökkentő példa. Akad még bőven! TV + SztárokOrigoMeghan Markle szóba sem áll apjával a botrányos interjú ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180625-meghan-markle-szoba-sem-all-apjaval-a-botranyos-interju-ota-thomas-markle.htmlHatalmas botrányt okozott Thomas Markle legutóbbi tévéinterjújával. A lánya, Meghan állítólag már szóba sem áll vele emiatt. TV + Sztárok--Király Linda új frizurát csináltatott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiraly-linda-uj-frizurat-csinaltatott-foto.htmlKirály Linda nemcsak hangjával varázsolja el a rajongókat, hanem kinézetével is, melyet most fel is frissített: új frizurát csináltatott. TV + Sztárok--Szebeni István elvesztette mobiltelefonját: Facebook-oldalán kért segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szebeni-istvan-elvesztette-mobiltelefonjat-facebookoldalan-kert-segitseget.htmlNagyon szerencsétlenül járt Szebeni István, számára fontos dolgot hagyott el ugyanis: a telefonját.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAsszisztense szerint megölték Whitney Houstont http://www.life.hu/sztarok/20180625-asszisztense-szerint-megoltek-whitney-houstont.htmlAz egész világot megrázta 2012-ben Whitney Houston halálának híre, melyet a vényre felírt gyógyszerek és az alkohol hatása váltott ki a hivatalos jelentések szerint. Nem volt szándékos tehát, de asszisztense szerint mégis megölték az énekesnőt. TV + Sztárok--Vagyonos, idősödő nőknek dolgozna Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-vagyonos-idosodo-noknek-dolgozna-alekosz.htmlAlekosz júliustól testőrként szeretne dolgozni. A megbízatásokat vagyonos, idősödő hölgyektől várja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.