Az se jó, ha túl kicsi, az sem, ha túl nagy. A mellméret estében is az arany középút a legmegfelelőbb, de keveseknek adatik meg ez természetesen. A legtöbben persze mellnagyobbításra jelentkeznek, de akadnak bizony olyanok is bőven, akik kisebb keblekre vágynak. Az alábbi sztárok például túl nagynak ítélték meg a melleiket, ezért kisebbet csináltattak.

Amber Rose  

Amber RoseForrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

A hatalmas idomokkal rendelkező Amber Rose sokáig szenvedett nagy keblei miatt, mire végre bevállalta a mellkisebbítő műtétet. Nehéz döntés volt, hiszen egyrészt borzasztó fájdalmai voltak a méretei miatt, ugyanakkor tartott attól, hogy kisebb mellekkel kevésbé fogja nőnek érezni magát. Végül a kebelcsoda az egészsége fontossága mellett döntött, és nem is válaszhatott volna jobb utat: megszűnt a szenvedése, de nem csorbult a nőiessége. 


Ariel Winter

Ariel WinterForrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A Modern család sztárját is nagy méretekkel áldotta meg a sors, ám míg sok nő irigykedve nézte, ő szenvedett hatalmas mellei miatt. Soha nem talált olyan ruhát, ami passzolna rá, és súlyos önbizalomhiánnyal küzdött. Ezért végül ő is úgy döntött, hogy kés alá fekszik, és kisebbé operáltatja kebleit. A műtét után olyan lett, mintha kicserélték volna. Saját bevallása szerint ez volt élete legjobb döntése. 


Drew Barrymore

Drew BarrymoreForrás: Getty Images

Sokan nem tudják, de bizony Drew Barrymore sem volt megelégedve a méreteivel, ám ő sem nagyobb keblekre vágyott, hanem kisebbekre. Méretei miatt folyton feszélyezve érezte magát, ezért úgy döntött, hogy átesik az operáción. 1992-ben feküdt kés alá. "Van valami nagyon kínos a nők és a melleik körül. A férfiak folyton azokat bámulják, ha túl nagyok. Fáj a hátad, és bármit is viselj, kövérnek nézel ki benne. Kényelmetlen" - mondta a nagy mellekről annak idején Drew Barrymore. 

Sharon Osbourne

Sharon OsbourneForrás: Getty Images

Sharon Osbourne szintén azon sztárok táborát erősíti, akik nem bírták már elviselni túl nagy melleiket, ám a sztárfeleség némileg kivételt képez. Őt ugyanis nem a természet áldotta meg hatalmas mérettel, hanem a plasztikai sebész, ám egy idő után Sharon belátta, hogy túl nagyok lettek a keblei, így inkább kivetette belőlük a szilikon. A botrányhős celebfeleség 2011-ben esett át a beavatkozáson, és azóta szuperül érzi magát a bőrében.

Pamela Anderson  

Pamela AndersonForrás: Getty Images

A Baywatch legszexibb sztárja Sharon Osbourne-hoz hasonlóan járt el. Fiatalon túl kicsinek tartotta a kebleit, de túlzásba esett az implantátum méretét illetően. Később bevallotta, megbánta, hogy olyan nagyra csináltatta melleit, ezért ismét kés alá feküdt, méghozzá azért, hogy kisebbre cserélje a beültetett szilikont.