Kiderült, miért lőtt le egy zsiráfot az amerikai vadásznő

vadászat vadász zsiráf botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zsiráfokat a kihalás veszélye fenyegeti, ezért érthető módon kiakadt az internet népe azon a fotón, amelyen egy amerikai vadásznő látható puskával a kezében, háttérben pedig egy meglőtt zsiráffal.

Rengeteg gyűlölködő kommentet kapott az a Twitterre felkerült kép, amelyen egy nő látható puskával a kezében és egy általa megölt zsiráffal. Utólag azonban kiderült, nyomós oka volt rá, hogy végezzen az állattal.

A CBS News riporterei felkeresték a képen szereplő Tess Thompson Talley, aki elmondta, hogy ő is zsiráfok megmentéséért küzd, ezt az egyedet is csak azért lőtte le, mert az állat már idős, nemzőképtelen volt, ráadásul veszélyeztette a fiatal példányokat, hármat korábban már el is pusztított közülük. Azért volt tehát szükség a kilövésére, hogy ne tegyen még több kárt az állományban.

Az amerikai nő állítólag ezt követően felajánlotta az állat húsát a közeli falvak éhező lakóinak.

Aprócska fürdőruhában mutatta meg formás fenekét Labancz Lilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-aprocska-furdoruhaban-mutatta-meg-formas-feneket-labancz-lilla.htmlIdomait tekintve lassan valóban a magyar Kim Kardashiannak nevezhetjük Labancz Lillát, aki most meg is mutatta formás fenekét. TV + SztárokOrigoEredetileg Kovács Kati kapta volna a Sohase mondd! című dalt: lemondta, Hernádi vitte sikerrehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-eredetileg-kovacs-kati-kapta-volna-a-soha-se-mondd-cimu-dalt-hernadi-judit.htmlKevesen tudják, hogy eredetileg Kovács Kati adta volna elő a Sohase mondd! című tangót, de az utolsó pillanatban lemondta a felvételt, és a fiatal Hernádi Judit ugrott be helyette. A dal szövegét az a Verebes István írta, aki nem gondolta, hogy a szerzeményükből ekkora sláger lesz. TV + Sztárok--Mellőzöttsége miatt akart kétszer is öngyilkos lenni Paudits Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-mellozottsege-miatt-akart-ketszer-is-ongyilkos-lenni-paudits-bela-szinesz.htmlKétszer is megpróbálta eldobni magától az életét Paudits Béla. A méltatlan körülmények között tengődő színészt mindkétszer megmentették. TV + Sztárok--Anyagi okokból került veszélybe Gáspár Bea leendő lakáséttermehttp://www.life.hu/sztarok/20180705-anyagi-okokbol-kerult-veszelybe-gaspar-bea-leendo-lakasetterme-de-keresgel.htmlKomoly akadályba ütközött Gáspár Bea. Egy ideje próbálja ugyanis megtalálni a megfelelő helyszínt budapesti lakásétterméhez, de eddig nem járt sikerrel, ugyanis a jobb ingatlanok megfizethetetlenek számára. TV + Sztárok--Tihanyi luxusstrandon pihen Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180705-tihanyi-luxusstrandon-pihen-dzsudzsak-balazs-focista.htmlTihanyi luxusstrandon kapták végre a futballistát. TV + Sztárok--Foci vb: Így nézte az angol meccset Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180705-vilmos-herceg-is-nezi-a-foci-vebe-meccseit.html10 napig még egész biztosan a 2018-as labdarúgó-világbajnokság tartja majd lázban a világot, ezalól pedig vélhetően a brit királyi család sem kivétel. Vilmos herceg is nézi a vébé meccseit, legalábbis Anglia egyik csoportmérkőzését biztosan látta. És nem is akárhogyan. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.