Szabó Zsófi úgy határozott, hogy kevesebb képet oszt meg hét hónapos kisfiáról, Mendelről. Közösségi oldalán írta le, hogy miért döntött így.

Nem láthatjuk már olyan gyakran Szabó Zsófi kisfiát, Mendelt, mint eddig. A műsorvezető úgy határozott, hogy havonta egy, maximum két fotót mutata csak a csöppségről.

"Igyekszem nem olyan sokat posztolni Mendelről, ezért is ha megfigyeltétek leginkább insta storyban vagyok aktív. Nehéz megítélni egy gyermek "mutogatásánál" hol a határ, inkább azt mondanám KINEK HOL. Szóval havi egy (két) posztnál egyeztem meg magammal. Remélem amikor Mendel idősebb lesz nem haragszik meg érte... De mit tegyen egy szülő, aki életében semmire nem volt még ennyire büszke? Ha egyszerűen ég a vágytól, hogy az egész világ lássa milyen tökéletes gyermeke van? Ismerős? Szerintem ezzel mindenki így van! Azt pedig, hogy mennyi betekintést engedünk az életünkbe, mindenki maga dönti el... Egy biztos: sosem voltam még ilyen boldog, ilyen büszke, ilyen szeretettel teli és sosem tudok elég hálás lenni a jóistennek, hogy ilyen életet adott" - írta Zsófi az Intagramon.