Sztárnak lenni nem mindig könnyű. A csillogást és a luxust ugyan sokan irigylik, de a küzdelmeiket biztosan nem. Sokszor van ugyanis veszélyben a csillagok élete a rajongók miatt! Egyesek azért szeretnének a közelükbe kerülni, hogy kapcsolatba léphessenek imádatuk tárgyával, mások azonban a féktelen gyűlöletüket akarják kiélni a hírességeken. Íme, azok a sztárok, akiknek kellett már rettegniük a megszállott emberek miatt..

Lana Del Ray

Lana Del RayForrás: AFP

Az énekesnőt majdnem elrabolta egyik őrült rajongója. A férfi egy késsel érkezett Lana koncertjére, miután a közösségi oldalon kinyilvánította, hogy mennyire szereti a sztárt, és arra utalt, hogy együtt fogják élni ezután az életüket. A rendőrség figyelmét egy bejelentés irányította a 48 éves férfira, akit végül le is tartóztattak.

Steve Buscemi

Steve BuscemiForrás: Photo12/Archives du 7e Art/HBO/Hbo

A színésznek nem egy olyan rajongóval akadt problémája, aki gyengéd érzelmeket táplált iránta, és ezt próbálta volna mindenáron kifejezni, sokkal inkább egy gyűlölködővel akadt össze egy kocsmában. 2001-ben, A vér kötelez című film forgatásán este egy bárban iszogatott Vince Vaughn színésszel és Scott Rosenberg forgatókönyvíróval, amikor megtörtént a baj. Két férfi támadt rájuk, miután az egyikük barátnője szóba elegyedett Vince-szel. Steve Buschemit többször is megszúrták, csoda, hogy életben maradt.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-JonesForrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

A gyönyörű színésznőt sem a szerelmével üldözte egy rajongója, Catherine halálos fenyegetéseket kapott, ráadásul egy nőtől. Éveken keresztül zaklatta Dawnette Knight a színésznőt méghozzá azért, mert megszállottan odavolt Catherine férjéért, Michael Douglasért. Végül bíróságra került az ügy, ugyanis a híresség már komolyan féltette családja testi épségét. A nőt három év börtönre ítélték.

Miranda Kerr

Miranda KerrForrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Az egykori Victoria's Secret modellnek is az életét kellett féltenie egy őrült rajongójától. Egy bizonyos Steven C. Swanson ugyanis azzal fenyegetőzött, hogy megöli Miranda Kerrt. A férfi egy diszpécsernek számolt be tervéről, azt állítva, hogy ő egy szövetségi ügynök és fegyverei vannak, melyeket használni is fok. Szerencsére még azelőtt sikerült elkapni, hogy bármit megvalósított volna elképzeléséből. Kiderült, hogy a férfi bipoláris zavarban és skizofréniában szenved, és hónapok óta nem szedte a gyógyszereit.

Janet Jackson

Janet JacksonForrás: Karim Sahib / AFP

Az énekesnő kilenc évig élt rettegésben, ennyi időn át zaklatta őt ugyanis egy Robert Gardner nevű férfi. Folyamatosan üzenetekkel bombázta az énekesnőt, melyekben nem egyszer zavaró szexuális utalások is voltak. A férfi odáig ment, hogy megpróbált egy kést elrejteni abban a stúdióban, melyben az énekesnő próbált. Janet Jackson ettől annyira megrémült, hogy távoltartási végzésért folyamodott.