Rob Halford, a Judas Priest énekese UFO-nak látszó tárgyat fotózott Budapesten

fotó UFO Budapest Judas Priest földönkívüli Rob Halford Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesten adott koncertet a brit heavy metal-zenekar, a Judas Priest. Az együttes már a magyar fővárosban van. Énekesük, Rob Halford pedig UFO-nak látszó tárgyat fotózott hotelszobájukból. A képet fel is töltötte közösségi oldalukra. 

A Judas Priest zenekar kedd este adott koncertet Budapesten, egy nappal korábban érkeztek a magyar fővárosba, a hotelszobájuk ablakából pedig szelfit is készített énekesük, Rob Halford.

A banda a Hiltonban szállt meg, a képen pedig a hotel lámpáinak fénye tükröződik, mely úgy néz ki, mintha UFO-k repülnének a háttérben. "Metálvihar UFO-kkal a gyönyörű Budapest körül" - írta bejegyzésében Halford. A képen mindenesetre tényleg úgy tűnik, mintha földönkívüliek szállnák meg a fővárost.

Úgy tűnik, hogy a Grammy-díjas bandának nagyon tetszett Budapest, Rob Halford számos fotót készített a szállodaszoba ablakából a közelgő viharról. A Blikk megtudta, hogy az öltözőikbe semmi extrát nem kértek, de Márkus Éva, a szervező Live Nation szóvivője elmondta: azt kérték, hogy az étkezőjükben kizárólag magyar ételek legyenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.