Hódi Pamela videón keresztül üzent Berki Krisztiánnak és új kedvesének, Mazsinak, mondván nem akarja, hogy ők ketten tönkretegyék azt, amit ő felépített.

Nemrég újabb nézeteltérése támadt Hódi Pamelának Berki Krisztián barátnőjével: mint ismeretes, Katona Renáta finoman leszólta Pamela saját ruhamárkáját.

Berki exe most videón keresztül üzent a nemrég még Görögországban turbékoló szerelmeseknek.

Exem, gyermekem édesapja volt egy műsorban a jelenlegi kedvesével. Nyilván köztudott, hogy a kedves beszólt nekem egy nagyon finomat a saját oldalán, amit később törölt is, mivel abszolút nem állta meg a helyét, ezért a műsorban is abszolút kibújtak alóla. Krisztián azt mondta, hogy én az arca vagyok ennek a márkának. Nem feltételezem, hogy rosszindulatból mondott volna ilyet, azonban tényleg nem állja meg a helyét. Nem gondolom, hogy amit megpróbálok felépíteni, azt egy ilyen kijelentéssel tönkre kéne tenni. Örülnie kéne annak, hogy mi abszolút helyt állunk Natikával az életben, és semmilyen szinten nem támaszkodunk rá, hozzáteszem, sem anyagilag, sem a mindennapjainkban nem telefonálgatunk neki minden nap segítségért!"