Megtalálta a boldogságot Tornóczky Anita. Párjának, Miklósnak azonban nemcsak Anitát kellett megszeretni, hanem azt a 7-8 kutyát is, akikkel együtt él. A párt barátok hozták össze. 

Jogászként dolgozik a 40 éves Miklós, akiben Tornóczky Anita megtalálta a boldogságot. Ám nemcsak őt szerette meg a férfi, hanem azt a 7-8 kutyát is, akivel Anita együtt él. 

Ugyanabba a baráti társaságba jártak, ám soha nem figyeltek fel egymásra. Miklós külföldön dolgozik, így csak hétvégente utazott Budapestre. Egy síelés alkalmával azonban mindketten később csatlakoztak a társasághoz, majd közös szobába is kerültek, hamar kiderült, hasonlóan látják a világot. 

"Nagyon jókat nevetünk együtt, befejezzük egymás gondolatait, és ami nagyon fontos nekem, mindig odafigyel rám, őszintén érdeklődik azon dolgok, történések iránt, amikről tudja, hogy nekem sokat jelentenek. Igazi jó társ. Persze most belemehetnék abba, hogy milyen szép a szeme meg a mosolya, de közel 40 évesen az intellektus már jobban magával tud ragadni" - mondta a Story magazinnakTornóczky Anita. 

Anita Tornóczky (@anitatornoczky) által megosztott bejegyzés,