Szigorú szabályokat követ a királyi család, melyeket néha még a legelhivatottabbak is megszegnek. Sokszor olvashattunk már ruhabakikról, ám olyan, mint most, eddig nem történt. Harry herceg és Meghan Markle ugyanis nyilvános helyen csókolták meg egymást. 

A HIV és AIDS fertőzéssel élő afrikai gyerekek megsegítésére szerveztek lovaspóló mérkőzést Windsorban, ahol Harry herceg csapata győzött - írta a Dailymail

A legtöbben tudják, hogy a királyi család tagjainak szigorú protokollt kell követniük, azonban óhatatlan, hogy néha becsússzon egy kis baki. Ám most soha nem látott dolog történt. Amikor Sussex hercege a kis emelvényre fáradt, hogy átvegye a díjat, felesége, az újdonsült hercegné is melléállt. 

Nem tudni, mit szólt ehhez a királynőForrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Egy férfi éppen átnyújtotta volna Harrynek a trófeát, amikor ő - ahelyett, hogy átvenné - megcsókolta ifjú aráját. A királyi család tagjai ritkán érintik meg egymást a nyilvánosság előtt, Harry és Meghan Markle ugyan nem követik  ezt a tendenciát, ám a csókig még ők sem merészkedtek. Bár az is igaz, hogy nekik nem kell annyira ügyelniük a legapróbb formaságokra, mint a trón várományosának, Vilmosnak, de ez a fajta intimitás még tőlük is szokatlan.